Vraag

Geen vaste telefoonlijn na enige tijd.

  • 8 mei 2021
  • 2 reacties
  • 24 keer bekeken

Beste ?,

Mijn vaste telefoonlijn blijkt de laatste dagen weg te vallen na enige tijd.

In eerste instantie leek het opgelost te zijn door de voedingspanning van de Experia Box v10A er even af halen en weer aansluiten. Maar een dag later blijken we weer niet bereikbaar te zijn omdat de telefoonlijn weer dood is. Internet en TV werken verder goed.

Wat kan hier aan de hand zijn?

Mvg. VT

PS er is zover bekend niets gewijzigd in de aangesloten apparatuur.
 


2 reacties

Reputatie 7
Badge +20

Hallo @Vrgtkn Dat klinkt niet fijn. Wat welke kleur brandt het lampje van de telefoonaansluiting op de Experia Box? En je hebt dus helemaal géén telefoonverbinding? Om alvast uit te sluiten: kun je een andere telefoon aansluiten, om te zien of je daar wel signaal mee hebt? Dan weet je al of het probleem in de telefoon of in het signaal zit. 

 

Hallo @Vrgtkn Dat klinkt niet fijn. Wat welke kleur brandt het lampje van de telefoonaansluiting op de Experia Box? En je hebt dus helemaal géén telefoonverbinding? Om alvast uit te sluiten: kun je een andere telefoon aansluiten, om te zien of je daar wel signaal mee hebt? Dan weet je al of het probleem in de telefoon of in het signaal zit. 


Hallo Bart,

Dank voor je reactie.

Heb inmiddels contact gehad met KPN (zij het erg moeizaam, via dit forum een telefoonnummer ontdekt wat je op de site van KPN nergens kunt vinden!!!)) en het zou een storing geweest kunnen zijn in een aansluiting buiten mijn woning. Daarbij zouten bepaalde settings niet aangepast zijn!!
Het lijkt er op dat het nu weer werkt!

Met groet,

Vrgtkn

Reageer