Probleem aansluiten vaste telefoon

  • 10 January 2021
  • 7 reacties
  • 72 keer bekeken

Hallo,

Sinds 4 januari ben ik overgestapt van Ziggo naar KPN en heb een Hussel abonnement voor TV, Internet, KPN mobiel en Pluspakket. De monteur is is 4 januari j.l. bij mij thuis geweest om alles te installeren en ik ben ervan uitgegaan dat mijn telefoon ook meteen bij KPN aangeschakeld zou worden maar dat was dus niet zo en nu doet mijn vaste telefoon het dus niet.  Hoe dan ook, heb hierover gebeld en men zei dat ik het modem moest resetten; zo gezegd zo gedaan maar dit werkte niet, telefoon werkt nog niet. KPN weer gebeld en zij zouden het resetten en na tien minuten zou de telefoon moeten werken, nee dus. Nu is mijn vraag: kan het zijn dat ik mijn telefoonverbinding niet kan resetten via het modem omdat ik een alarminstallatie thuis heb? En zo ja, hoe kan ik dan wel mijn vaste telefoon in werking stellen en heb ik dan b.v. een [andersoortige] telefoonkabel nodig? En welke dan precies en waar moet ik op letten? 

Graag een reactie.

Met vriendelijke groet,

Corneli.

 

 


Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, gebruik dan de zoekfunctie van de Community of stel je vraag in een nieuw topic.

7 reacties

Hallo,

Vanaf 4 januari 2021 probeer ik een abonnement voor vaste telefonie af te sluiten bij KPN maar dit lukt niet.

Ik ben klant van KPN vanaf 4 januari j.l. en heb een paar dagen geleden  het Pluspakket toegevoegd aan mijn pakket.

Nu zegt men dat het ligt aan mijn Pluspakket dat het niet lukt mij van een vaste telefoonabonnement te voorzien. Er schijnt iets vast gelopen te zijn bij KPN en het kan wel weken duren voordat KPN dit weer in orde heeft. Al met al zit ik dus mogelijk wekenlang zonder vaste telefoon. Hoe los ik dit op?? Het is toch te gek dat je mogelijk zelfs wekenlang moet wachten op een vaste telefoonaansluiting?? Wie helpt mij?

Graag een reactie.

Met vr.gr. 

Corneli

 

Admin: samengevoegd met je al bestaande topic

Hallo @Corneli , geef in het privédeel van je profiel je postcode/huisnummer en klantnummer in en een moderator komt er op terug.

 

Hallo JanD,

Hartelijk dank voor uw reactie!

Ik heb in het privédeel van mijn profiel mijn postcode + huisnummer en klantnummer ingevoerd.

Met vr.gr. Corneli

16 januari 2021

Hallo,

Vanaf 4 januari 2021 nog steeds geen vaste telefoon. Ik heb het advies van Jan D dagen geleden opgevolgd en de gevraagde gegevens ingevuld bij mijn profiel waarna dan de  moderator op mijn bericht zou terugkomen. Nog steeds geen bericht terug en ook nog steeds geen vaste telefoon. Moet ik nou werkelijk naar Kassa, Radar, Consumentenbond, Krant etc. om eindelijk een vaste telefoonaansluiting te krijgen bij KPN? Je stuit bij KPN werkelijk tegen een betonnen muur van onwil en slecht management om een klant fatsoenlijk en op tijd te helpen. 

Ik hoop dat iemand mij hier toch alsnog kan helpen met hoe te handelen om alsnog

een vaste telefoonaansluiting geregeld te krijgen.

Met vr.gr.

Corneli

 

Admin: ook samengevoegd met je bestaande topic, het is niet nodig om meerdere topics aan te maken voor hetzelfde

Reputatie 7

Welkom bij ons op het forum @Corneli, we hebben je verschillende topics even samengevoegd. Het is niet handig om in verschillende nieuwe topics je vraag te stellen, daardoor wordt het voor jou en ons snel onoverzichtelijk. Laten we het daarom nu alleen in dit topic bespreken.

Met de gegevens die je hebt ingevuld ben ik voor je gaan kijken, zo te zien staat de wijziging om het telefoonnummer toe te voegen nog open. Waarom die precies open staat durf ik zo ook niet te zeggen, ik zie dat de er naar specialisten hebben gekeken. Ik zie daar verder geen extra informatie over staan, ik doe navraag voor je bij de specialisten en zodra we meer weten komen we er bij je op terug. 

Hallo Jasper,

Bedankt voor uw reactie!

U begrijpt natuurlijk dat ik heel boos ben na eindeloos vruchteloos telefonisch contact wat me heel veel geld heeft gekost en eindeloos vruchteloos chatcontact. Je komt er niet doorheen en hulp krijg zodoende  je al helemaal niet.  En nu gaat er al weer iemand naar kijken….Nogmaals, wat een bedrijfsvoering. Als ik ooit zulk gedrag op mijn werk had vertoond had ik meteen kunnen vertrekken. 

Ik weet niet of jullie ooit alle topics lezen die hier voorbij komen -en gekomen zijn maar als dat wel zo is dan weten jullie toch dat de klachten eindeloos zijn?

Ik hoop nog steeds op hulp.

Met vr.gr.

Corneli

Reputatie 7
Badge +30

Ha @Corneli, dat begrijpen we zeker! Wat Jasper eigenlijk bedoelde is dat we de juiste persoon voor je aan het werk hebben gezet. Wij kunnen dit zelf namelijk niet voor je oplossen, vandaar dat we het doorgezet hebben. Ik ga er dan ook vanuit dat het snel opgelost gaat worden!

 

En inderdaad: wij lezen alle topics die aangemaakt worden. Vaak is het zo dat mensen alleen een topic aanmaken met dat ze een klacht hebben en niet met dat alles zo fijn werkt natuurlijk. Gelukkig werkt het in de meeste gevallen zoals het zou moeten en voor gevallen zoals deze, staan we paraat! :)