Beantwoord

Stap 58 (PTT kast) tegen tuinmuur, is deze nog actief?

  • 23 July 2019
  • 8 reacties
  • 556 keer bekeken

Geachte medewerker,

Aan mijn tuinmuur is een oude PTT-kast (STAP 58) bevestigd. In de loop van de jaren zijn de bevestigingspunten gaan roesten en nu is de bovenkant van de muur los gescheurd. Zie ook foto.


Tevens is deze kast een mooie opstap voor ongenodigden om toegang tot mijn achtertuin te verkrijgen.

Kunnen jullie mij vertellen of deze kast momenteel nog in gebruik is?

Het zou mijn voorkeur hebben als de kast verwijdert zou kunnen worden. Als de kast nog in gebruik is wil ik de de tuinmuur laten herstellen en indien noodzakelijk wat laten ophogen.

Met vriendelijke groet,
Ron van den Hondel.

Admin: titel van je bericht aangevuld ter verduidelijking
icon

Beste antwoord door RonvdH 8 August 2019, 12:30

Bekijk origineel

Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, gebruik dan de zoekfunctie van de Community of stel je vraag in een nieuw topic.

8 reacties

Hallo @RonvdH , de kast is nog steeds in gebruik, heb ik ook in de straat ergens staan.
Het is een knooppunt van telefoonverbindingen, een soort uitgebreide 'kroonsteen'.
Reputatie 7
Badge +30
Ha @RonvdH, welkom! Ik weet het niet zo direct, maar Jan klinkt heel zeker van zaak! Toch wil ik het graag nog even uitzoeken, misschien kunnen er iets aan doen 🙂. Wil je je forumprofiel aanvullen met je postcode + huisnummer en evt. klantnummer(s)? Dan ga ik voor je aan de slag.
Hoi @Marcia_ , ik heb de gegevens ingevuld in mijn forumprofiel. Hopelijk kan jij terugzoeken of deze kast nog in gebruik is. M.vr.,gr., Ron
Reputatie 7
Badge +30
Hartelijk dank! Ik heb het uitgezet bij de betreffende afdeling en kom er zo snel mogelijk bij je op terug.
Reputatie 7
Badge +30
Klopt het dat er inmiddels contact met je is geweest? Mocht ik nog iets voor je kunnen doen, hoor ik het graag.
Klopt, een specialist van het Infra Support Team is langs geweest. Helaas is de kast nog in gebruik en kan deze derhalve niet verwijdert worden.

Op zich heb ik daar geen problemen mee, iedereen moet tenslotte bereikbaar kunnen zijn. Maar ik ben wel benieuwd of KPN een potje beschikbaar heeft om een bijdrage te kunnen leveren aan de benodigde herstelwerkzaamheden aan de muur?
Reputatie 7
Badge +30
Ik verwacht het niet, Ron. Wel kan soms, in overleg, de kast (deels) losgemaakt worden zodat je beter bij de muur kunt voor herstelwerkzaamheden. Dit kan overlegd worden met de Infra afdeling. Heb je daar nog contactgegevens van? Anders kan ik hiervoor opnieuw een melding maken dat ze hiervoor met jou contact opnemen.
Bedankt voor je reactie Erik_, jammer dat KPN hier geen kleine bijdrage kan leveren aan het herstel van mijn muur. Er wordt tenslotte een onderdeel van de infrastructuur van KPN op een prive-muur gemonteerd. Daarbij zijn in het verleden bevestigingsmiddelen toegepast die nu dus problemen veroorzaken. Ik zou het netjes vinden als KPN hier vanuit een gereserveerd potje een bijdrage zou kunnen leveren.

De gegevens van de Specialist heb ik nog, dus ik verwacht dat ik met de betreffende meneer een en ander goed kan afspreken.