[Storing] wat doe je als de vaste telefoon niet werkt?

  • 6 September 2016
  • 0 reacties
  • 10803 keer bekeken

Reputatie 7
Badge +12
  • Oud Community Manager
  • 1861 reacties
Er is weinig zo vervelend als een storing, waardoor je -al is het maar tijdelijk- geen gebruik kunt maken van onze diensten. Natuurlijk doen we ons uiterste best om zulke storingen tot een minimum te beperken en stellen we alles in het werk om ze zo snel mogelijk te verhelpen. In dit bericht leggen wij uit wat je kan doen bij een storing met bellen via de vaste telefoon.

Is er een actuele storing?
Heb je problemen met bellen of gebeld worden via je vaste telefoon? Kijk dan eerst of er een algemene storing is of een storing in jouw buurt. Op deze pagina vind je een overzicht van de actuele vaste telefonie storingen.

Problemen met Vast bellen oplossen via een servicetool
Wij zijn van vroeger gewend dat de telefoon het eigenlijk altijd doet, maar een storing is uiteraard wel mogelijk. Om de storing met de vaste telefoon te verhelpen heeft KPN een handige servicetool gemaakt die op zoek gaat naar de oorzaak van de storing.

De voicemail instellen of doorschakelen
Ben je even niet bereikbaar en wil je graag dat bellers je voicemail inspreken? Wij leggen uit hoe je de voicemail in kan stellen of je telefoon doorschakelen naar een ander nummer.

Hulp bij telefonische overlast
Het kan voor komen dat je overdadig (ongewenst) wordt gebeld door een specifiek telefoonnummer. Dit wordt vaak telefonische overlast genoemd. Wij vertellen je wat je tegen telefonische overlast kan doen.

0 reacties

Er zijn nog geen reacties. Reageer als eerste.

Reageer