Beantwoord

Tel. 084 2333

  • 1 januari 2019
  • 5 reacties
  • 3326 keer bekeken

Krijg op mijn rekening naast de reguliere kosten de melding dat ik het nr. 084 2333 zou hebben gebeld en daarom voor 14 sec. In rekening is gebracht. Met andere woorden ik zou gebeld hebben.
Betreffende nummer is mij totaal onbekend en ik gebruik nimmer mijn vaste telefoonlijn voor uitgaande gesprekken.
Contact met 0800 O402 leverde feitelijk niets op men adviseerde me dat nummer nogmaals te bellen en met een code (in het verleden ontvangen ?) de voicemail uit te zetten. Apropos ik gebruik GEEN voicemail en al helemaal niet via de vaste lijn.
Heb inmiddels via Google gelezen dat er diverse mensen onaangenaam verrast werden met dat betreffende nummer.
Het verzoek is feitelijk of de KPN hier niets aan kan doen.
icon

Beste antwoord door PeterG 1 januari 2019, 15:12

Kijk eens in de lijst gebelde nummers van je dect telefoon 😉Bellen naar 0842333 doe je om ingesproken voicemail berichten te beluisteren. Dat is wel een uitgaand gesprek maar daar is dus een onbeantwoord inkomend gesprek aan 'vooraf' gegaan.Ikzelf bel ook nooit met de vaste. En heb daar ook de voicemail uit gezet (jaren geleden; met #61#). Hoef dus zelfs 0842333 niet te bellen en maak dus 0 gesprekskosten daarmee.
Bekijk origineel

5 reacties

Reputatie 7
Dat is het nummer voor voicemail op vaste nummers van kpn. Je berichten beluisteren is voor het standaard tarief. (€ 0,13 p/m + € 0,13 starttarief)
Peter,
Dank voor de snelle respons. Blijft natuurlijk overeind staan dat ik mijn vaste lijn nooit voor uitgaande gesprekken gebruik. Handel alles af via de mobiele tfn. Dus daar zit nog iets onverklaarbaars
Reputatie 7
Kijk eens in de lijst gebelde nummers van je dect telefoon 😉

Bellen naar 0842333 doe je om ingesproken voicemail berichten te beluisteren. Dat is wel een uitgaand gesprek maar daar is dus een onbeantwoord inkomend gesprek aan 'vooraf' gegaan.

Ikzelf bel ook nooit met de vaste. En heb daar ook de voicemail uit gezet (jaren geleden; met #61#). Hoef dus zelfs 0842333 niet te bellen en maak dus 0 gesprekskosten daarmee.

Ik heb dit nummer nooit gebruikt omdat de vaste telefoon nooit word gebruikt!!!!!!!!! Dus dit bedrag in rekening brengen is onjuist gelieve dit terug te storten. Dit is geen reclame voor kpn. 

Ook ik plotseling geconfronteerd met kosten vaste lijn ? Voor voicemail. Dit nummer wordt nooit gebruikt alles gaat met mobiel. Ik zou de voicemail gebeld hebben 8:51 en 20:54 op 30/6 echt belachelijk.

ik wil die 0,37 terug!

Reageer