Beantwoord

vaste telefoon opzeggen

  • 26 July 2020
  • 2 reacties
  • 83 keer bekeken

Wil mijn vaste lijn opzeggen. *** . Lukt dat 15augustus op  kort termijn.

 

Admin: telefoonnummer verwijderd i.v.m. privacy

icon

Beste antwoord door Erik van KPN 27 July 2020, 08:46

Bekijk origineel

Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, gebruik dan de zoekfunctie van de Community of stel je vraag in een nieuw topic.

2 reacties

Badge +19

Haal nou toch uw telefoonnummer weg!! De hele wereld ziet het. U kunt opzeggen het beste telefonisch doen. 0800-0402 gratis nummer.

Reputatie 7
Badge +30

Hoi @Saptenno welkom op het forum! Gaat het hier om het opzeggen van een los telefonieabonnement? Of heb je telefonie bij ons in combinatie met internet, en wil je daar telefonie uit hebben?

 

Het is helaas niet mogelijk om via ons een los abonnement op te zeggen. Daarvoor zul je telefonisch contact op moeten nemen. Dat kan via het gratis nummer 0800-0402. Geef aan dat je wilt opzeggen, dan kom je gelijk bij de juiste afdeling terecht. Houd er wel rekening mee dat er over het algemeen een maand opzegtermijn wordt gehanteerd, dus dat opzeggen per 15 augustus waarschijnlijk niet kan. 

 

Als het gaat om het verwijderen van telefonie uit een internet + bellen abonnement, vul dan je forumprofiel verder in en reageer hier weer als je dit gedaan hebt. Dan kijk ik dit verder voor je na.