Vraag

Hoe kan je inloggen op je modem/superwifi?

  • 13 November 2023
  • 6 reacties
  • 1137 keer bekeken

hoe kan je inloggen op je modem/superwifi

geen enkele code werkt namelijk

 


6 reacties

Reputatie 7
Badge +8

Zijn het alleen superwifi,s of is er een bepaalde type kpn modem bij betrokken. Bij het inloggen op meer dan 1 superwifi zal de browser naar de master unit worden geleid. Deze knippert blauw om aan te geven dat het password op de achterzijde geldt van dit apparaat. gebruik dit inlog password. Tenzij dit al eens via een andere route is aangepast. Bv het gebruik van de thuis app.

 

Bij twijfel alle ethernetkabels verwijderen  en superwifi,s eerst resetten via resetgaatje en wachten tot ze allemaal met paarse led opstarten. Dan via ethernet aansluiten en diegene die blauw knippert na contact met de browser hiervan het login password gebruiken.

Kan überhaupt niet inloggen op de modem 12

Password ingevoerd 

Is niet geldig

Geen enkele password werkt namelijk

Reputatie 5
Badge +8

Hallo @savage

Voor het inloggen op de Experia Box V12 kan je kijken of het wel lukt via de volgende links:  http://192.168.2.254 en http://192.168.2.254/2.0/gui/#/login. Het kan zijn dat je browser eenmalig een beveiligingswaarschuwing heeft. Je kunt dan onder ‘Geavanceerd’ zonder problemen de risico's accepteren. Omdat je binnen jouw eigen netwerk zit, is dit veilig. Daarna word je doorgeleid naar http://mijnmodem.kpn. Heb je ingesteld dat jouw browser standaard de cookies verwijderd? Dan zal je wel iedere keer de beveiligingswaarschuwing krijgen als je http://192.168.2.254 bezoekt.

Blijf je de beveiligingswaarschuwing krijgen of meldingen over een fout wachtwoord? Controleer dan de volgende dingen:

  • Check of je wachtwoord klopt. Sommige tekens lijken op elkaar bijvoorbeeld de letter o en het cijfer 0.
  • Controleer of je de URL met http:// gebruikt, dus zonder de s.
  • Verwijder oude cookies uit de browser en leeg de cache.
  • Gebruik geen VPN.
  • Gebruik de KPN DNS.

Lukt het dan alsnog niet? Probeer een andere browser (Chrome, Firefox, Edge, Opera etc.). 

En voor het inloggen op de SuperWifi kan je in het artikel KPN SuperWifi: installatie en gebruik | KPN Community kijken. Daar staat het stap voor stap uitgelegd. Hopelijk lukt het nu wel. 

allemaal leuk en aardig maar als het wachtwoord op de modem niet geldig is kan je ook niet inloggen.

en nee ga geen 4 browsers proberen om in te loggen.

Reputatie 5
Badge +8

Dat snap ik ook! En mijn excuses. 
Soms krijg je ook de melding dat het wachtwoord niet klopt via de http://mijnmodem.kpn/ link en dan kan het goed helpen om een van de andere twee links te gebruiken. Als het wachtwoord op de sticker dan nog steeds niet werkt, dan is deze in het verleden waarschijnlijk gewijzigd. Als je dit wachtwoord niet meer weet, dan mag je de Experia Box resetten. Het wachtwoord op de sticker wordt dan weer actief. 

Hallo, bij mij lukte het inloggen ook niet. Daarom het wachtwoord eens ingetypt in kladblok/notepad. Blijkt dat bij mijn toetsenbord instellingen “het dakje” ^ pas verschijnt als er daarna iets anders wordt ingetypt en dat de uitkomst afhankelijk is van de letter die er op volgt. (Om een e met een dakje te kunnen maken etc.).  
Toen het wachtwoord in notepad er goed uitzag deze gekopieerd naar het wachtwoord veld: yes, werkt!

Reageer