Vraag

5gb daglimiet verhogen

  • 5 December 2020
  • 2 reacties
  • 278 keer bekeken

Omdat het kpn 4g buitengebied er helaas mee is gestopt, zijn we op aanraden van kpn overgestapt op kpn unlimited, zodat we alsnog onbeperkt internet via de 4g router zouden hebben.

Steeds leek het internet er mee te stoppen en in de avond hadden we uberhaupt nooit internet.

Na steeds navragen waarom, omdat dit voorheen niet was, kwamen we er achter dat we afgelopen maand al 25x van de 30 dagen tegen het daglimiet van 5gb aan waren gelopen. Het smsje dat de bundel op is komt natuurlijk niet aan, omdat deze in de router zit.

Nu voordat iedereen gaat roepen, daar is hij niet voor bedoeld.. KPN heeft dit zelf aangeboden als alternatief van de dienst die niet (meer) beschikbaar is. Een standaard internetlijn hebben wij hier niet.

Is dit limiet aan te passen? dagelijks 10x verhogen is voor ons ook geen optie.

Zijn er alternatieven die wel echt onbeperkt internet hebben? Want hier hebben wij net niks aan.


Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, gebruik dan de zoekfunctie van de Community of stel je vraag in een nieuw topic.

2 reacties

Dit heeft inmiddels weinig te maken met mijn originele vraag, maar direct casten is wel mogelijk met een chromecast, door je gehele scherm te streamen via de interne netwerk.

Bijvoorbeeld netflix of youtube gaat via een externe app, maar direct je scherm casten niet.

Reputatie 4
Badge +6

Hi @Crix ,
Welkom op het forum. We zijn inderdaad gestopt met leveren van de 4G Sneller Internet Buitengebied. Zou je je profiel aan kunnen vullen? Misschien is er wel iets anders mogelijk. Helaas is het verhogen van het daglimiet niet mogelijk namelijk.