Kennisbank

Favoriete zenderlijst instellen op de KPN TV+ Box

  • 15 February 2024
  • 0 reacties
  • 364 keer bekeken
Favoriete zenderlijst instellen op de KPN TV+ Box
Reputatie 7
Badge +20

In dit artikel leggen we je uit hoe je een favoriete zenderlijst instelt op de KPN TV+ Box.


​​​​​​​Zenderlijst met favorieten instellen

Het was al mogelijk om favoriete kanalen aan te geven. Met de nieuwste update voor TV+ is het mogelijk om een zenderlijst met favoriete kanalen in te stellen!

Bij het gebruiken van een zenderlijst zap je alleen door deze kanalen. Bovendien zal de Gids én de ‘Nu op TV’ tegelrij op het hoofdscherm, ook alleen deze favoriete kanalen weergeven. Hierdoor wordt het vinden van je favoriete programma's nog makkelijker!

Deze instelling vind je via Instellingen > Menu Weergave > onderaan staat de optie Zenderlijsten:

 

In de Zenderlijsten-optie kun je selecteren of alle zenders of alleen de favoriete zenders getoond worden. Als je kiest voor de instelling Alleen favoriete zenders, zal de gids ook alleen deze zenders laten zien!

 

Favoriete kanalen beheren

Met de optie Favoriete kanalen beheren kun je snel je favoriete zenders selecteren of wijzigen:

Als je op dit scherm een eind naar beneden gescrolld hebt, kun je met de terug-knop weer naar de bovenkant van de lijst.


Je favorieten bekijken en beheren

Jouw favorieten bekijken en beheren kan ook op andere manieren. Je kunt op de volgende manieren een menu met instellingen openen:

  • Op het Startscherm naar beneden scrollen tot je bij de rij TV+ aanpassen komt. Kies daar Beheer welke TV-zenders je ziet. 
  • Tijdens het live kijken, of terwijl je door de gids bladert, op de blauwe knop drukken.
  • Door langer op OK te drukken op het startscherm in de Nu op TV rij, of in de verschillende tabbladen binnen de Nu op TV menu-optie. Hierdoor wordt een klein menu met opties geopend. In dit menu is op de relevante plekken ook de optie ‘toevoegen aan’ of ’verwijderen uit’ favorieten toegevoegd.


Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, gebruik dan de zoekfunctie van de Community of stel je vraag in een nieuw topic.