Kennisbank

Startscherm instellingen op de TV+ Box

  • 5 July 2023
  • 0 reacties
  • 1933 keer bekeken
Startscherm instellingen op de TV+ Box
Reputatie 7

Je kunt zelf instellen of je de TV+ Box wilt laten starten met het hoofdscherm of met live tv. In dit artikel leggen we je uit hoe je dit aanpast. 

 

1. Open de Instellingen.

 

2. Kies rechts voor Menu Weergave.

 

Je krijgt nu de instellingen voor het opstartscherm, om het startscherm te veranderen, en favoriete zenders in te stellen.

 

Opstartscherm

Klik op Opstartscherm om aan te passen of je het startscherm of live tv wilt zien bij het opstarten.

 

Startscherm aanpassen

Klik op Startscherm aanpassen om zelf te bepalen wat jij op het startscherm van jouw TV+ Box ziet.

Je kunt aan- en uitvinken welke tegelrijen jij wilt zien. Ook kun je de volgorde aanpassen.  Vergeet niet om op Opslaan te klikken.

 

Wil je graag fris beginnen? Klik dan op Resetten. De instellingen worden verwijderd. Je kunt nu opnieuw een keuze maken.

 

De optie voor het aanpassen van je startscherm is ook te bereiken door onderaan het hoofdscherm helemaal naar onderen te scrollen. Hier vind je een knop voor startscherm aanpassen en een voor het beheren van favoriete zenders.

 

Favoriete zenders

Klik op Favoriete zenders om een zenderlijst te maken met je favoriete zenders. Meer over wat favoriete zenders inhoudt, en hoe je dit instelt en beheert, lees je in:

 


Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, gebruik dan de zoekfunctie van de Community of stel je vraag in een nieuw topic.