Vraag

Samsung A51 telkens geluid uit

  • 14 January 2021
  • 4 reacties
  • 142 keer bekeken

Ik heb onlangs mijn abonnement verlengd en een nieuwe Samsung A51 aangeschaft maar bijna elke dag staan alle geluiden uit. Als ik de instellingen bekijk staat alles normaal aan.

Als ik het toestel opnieuw opstart werken alle geluiden weer maar de volgende dag is al het geluid weer weg.

Heeft iemand deze problemen ook en hoe kan dit verholpen worden?


Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, gebruik dan de zoekfunctie van de Community of stel je vraag in een nieuw topic.

4 reacties

Reputatie 7
Badge +12

Goedemiddag @FRvD en welkom hier op het KPN Forum!

 

Dat is een bijzonder probleem dus goed dat je dit aankaart. Ik heb hier niet meteen een verklaring voor en ben eens voor je op het internet gaan zoeken. Daar kom ik meer soortgelijke gevallen tegen maar geen 'eenduidige' oplossing. Kun je anders deze link eens openen? Ik ben heel benieuwd of het helpt wanneer je de stappen doorloopt zoals ze daar staan beschreven. Niet om het af te schuiven, maar heb je deze vraag ook al eens bij Samsung neergelegd?

Reputatie 7
Badge +12

Hoi @FRvD , ik heb niks meer van je mogen vernemen maar was benieuwd naar de stand van zaken en of ik wellicht nog iets voor je kan betekenen!

Hallo JanZ,

Ik heb de suggestie uit het eerste voorstel nog niet geprobeerd want het leek er op dat probleem weg was maar ik heb even geïnformeerd bij de mijn vrouw die de telefoon gebruikt en ze heeft de telefoon nog wel een paar keer opgestart maar niet meer dagelijks. 

Ik wil het nog even afkijken of het minder wordt maar de link naar de reset, http://smsng.nl/resetmobfbwc werkt niet.

 

Reputatie 7
Badge +12

Hoi @FRvD en bedankt voor de terugkoppeling :)

 

Kun je deze link eens proberen te openen: https://eu.community.samsung.com/t5/other-smartphones/geluid-valt-weg-a51/td-p/2467147

 

Hopelijk zorgt deze 'workaround' voor een oplossing!