Vraag

Standaard geluiden apps weg

  • 17 maart 2019
  • 1 reactie
  • 202 keer bekeken

Badge
Ik heb een Samsung Galaxy S10 met Android Pie en het is me opgevallen dat de apps op mijn telefoon geen eigen meegeleverde geluiden (notificaties) meer hebben.
Nou weet ik dat veel mensen juist graag de geluiden van apps willen kunnen aanpassen met een eigen uitgekozen geluid (ik ook) maar bij sommige apps was juist het standaard meegeleverde geluid erg herkenbaar. Als voorbeeld noem ik Facebook. Deze app had op mijn vorige toestel (een Galaxy s8) nog het eigen meegeleverde geluid. Op de S10 is dat geluid weg en kan je alleen een geluid (notificatie) die standaard op de telefoon zit gebruiken.
Mijn vraag is of je inderdaad alleen nog maar de geluiden van je telefoon als geluid (notificatie) voor een app kan instellen of dat ik iets over het hoofd zie en je toch nog steeds het met de app meegeleverde geluid kan gebruiken?

1 reactie

Reputatie 7
Badge +20
Ik moet het zelf nog met een ouderwetse motorola doen, @Florus72 . Die zal nooit android pie kunnen draaien 😢. Dus, zelfs op persoonlijke titel, kan ik je hierin geen tips of tricks geven. Ik hoop dat andere forumbezoekers dat wel kunnen Heb je ook al op de android fora gekeken?

Reageer