Beantwoord

E-mailadressen onbereikbaar

  • 8 April 2021
  • 3 reacties
  • 49 keer bekeken

Ik verstuur een bericht vanaf mijn planet account naar andere emailadressen. Alles gaat goed, behoudens de berichten naar andere emailaccounts zoals planet en kpnmail. Zeer vreemd, maar nog geen oplossing gevonden.. 

icon

Beste antwoord door Alexandra van KPN 13 April 2021, 09:37

Bekijk origineel

Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, gebruik dan de zoekfunctie van de Community of stel je vraag in een nieuw topic.

3 reacties

Reputatie 7
Badge +19

Hi @wiel meurs, welkom op ons forum!

Ik begrijp dat je wel mails kunt versturen vanaf je Planet mailadres, maar dat 't niet naar alle e-mailadressen goed gaat. Kan je me meer vertellen over wat er precies gebeurt? Krijg je ook een foutmelding te zien en zo ja, welke is dat? Lukt het om in te loggen op Webmail, en gaat het versturen (en ontvangen) van mails vanuit daar wel goed?

Ik stuur 1 bericht naar 8 emailadressen, waaronder 1 x ..@kpnmail en 1 naar ..@planet.nl. Deze 2 berichten worden als onbestelbaar teruggemeld. Inloggen op de webmail lukt wel. 

Voorbeeld van een reactie van een geaddresseerde, omdat via reply niet mogelijk is berichten op het kpn emailadres terug te ontvangen./Mail wel ontvangen maar terugzenden lukt niet. Als deze wel aankomt kan ik je wel mailen, maar niet antwoorden.

Ik heb gisteren geprobeerd telefonisch contact te zoeken met KPN. De medewerker ging het nakijken, maar na 15 minuten viel de verbinding gewoon weg. Slechte zaak. 

Reputatie 7
Badge +19

Goedemorgen @wiel meurs, dankjewel voor de extra uitleg. 

Ik heb het intussen even nagevraagd bij een specialist. Hij geeft aan dat het laatste bericht dat geblokkeerd is op 8 april was. Sinds dien gaat het goed, de problemen lijken te zijn opgelost. Mocht je toch iets opmerken, geef dan vooral een seintje, dan kijken we er weer naar!