Vraag

Geen emails meer binnen op ons @hetnet account.

  • 5 May 2021
  • 5 reacties
  • 85 keer bekeken

Hallo,

 

Sinds gisterenmorgen 04.05.21 ontvangen wij geen email berichten op ons @hetnet.nl account. We hebben al van alles geprobeerd maar het lukt ons niet om erachter te komen waar het aan ligt.

 

Kunt u ons misschien helpen? of heeft u een telefoonnummer waar wij naar toe kunnen bellen?

 


Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, gebruik dan de zoekfunctie van de Community of stel je vraag in een nieuw topic.

5 reacties

Reputatie 7
Badge +20

Hallo @Marvis Dat is gek. Kun je iets meer vertellen: krijg je een bepaalde foutmelding, kun je zelf nog wel verzenden, maak je gebruik van een mailprogramma of webmail? Hoe meer je vertelt, hoe makkelijker het voor onze community wordt om je advies te geven. 

Vanzelfsprekend kun je ook contact opnemen met de klantenservice: die bereik via je 0800-0402 of je kunt een chat opstarten via onze website

Hallo Bart, ja we krijgen deze foutmelding:
Taak Mappen synchroniseren die zijn aangemeld via (...).. rapporteert fout (0x800CCC0E): Kan geen mappen synchroniseren die zijn aangemeld via (...) Fout: Kan geen verbinding maken met de server. Neem contact op met uw serverbeheerder of internetprovider (ISP) als u dit bericht blijft ontvangen.

We maken gebruik van Outlook.

Gr.

Marvis

 

*Admin: gegevens verborgen i.v.m. privacy

Reputatie 3
Badge +1

Had dit deze week bij een imap-account in Outlook 2019. Account verwijderd en opnieuw ingesteld. Paar dagen later weer maar toen ging het uit zichzelf weer weg.

Reputatie 7
Badge +20

Hallo @Marvis Heb je de tip van Reacher gezien en uitgeprobeerd? Kun je trouwens wel via de webmail bij je mail? En welke versie van Outlook gebruik je? 

Hallo, De tip heb ik uitgevoerd echter wordt er gezegd dat aanmelden bij binnenkomende server is mislukt. Wij kunnen wel bij de webmail dus die gebruiken wij nu. Wij hebben Outlook versie van 2016.