KPN Voor Jou

KPN Voor Jou: nog een extraatje in november!

  • 20 November 2023
  • 0 reacties
  • 794 keer bekeken
KPN Voor Jou: nog een extraatje in november!
Reputatie 7
Badge +19

KPN Voor Jou, aantrekkelijke extra's voor jou, omdat we blij met je zijn. De Kadootjes van KPN in een nieuw jasje. We doen er nog een leuke verrassing bij in november. Win tickets voor het The Crown evenement in het Rijksmuseum, of voor het concert van Alain Clark!

 

Win tickets voor KPN x Netflix The Crown evenement in het Rijksmuseum

Ben jij groot fan van de Netflix serie The Crown? En ben jij klaar voor een koninklijke ervaring? Doe dan mee met deze prijsvraag!

Op 13 december vertonen wij in het Rijksmuseum de finale van het allerlaatste seizoen van Netflix' The Crown. Heb je al Netflix bij ons? Dan maak je kans als je de prijsvraag invult. Nog geen Netflix bij KPN? Zet het aan via onderstaande pagina voordat je meedoet met de prijsvraag. 

Hier doe je mee met de prijsvraag en maak kans op tickets!

Deze actie loopt tot en met 26 november 2023.

 

 

Beleef Alain Clark live

Wil jij Alain Clark live meemaken en met al zijn liedjes meezingen? Maak kans op kaarten voor het concert van Alain Clark in de AFAS Live op zondag 17 december.

 

Dubbele data is terug

Heb je het al gelezen? Veelgevraagd en langverwacht: Dubbele data is terug als combivoordeel. Je leest er alles over in dit topic: 

 

Op zoek naar de andere extraatjes van november?

Die vind je hier: 

 

 

Zo ben je altijd als eerste op de hoogte

Meld je met je KPN ID aan voor onze acties, tips en de nieuwsbrief. Zo lees je alles over KPN Voor jou en mis je niks!

Mis niks

 

Meer over KPN Voor Jou

Je leest in dit topic meer over KPN Voor Jou. Alle aantrekkelijke extra's, tips & inspiratie staan ook kpn.com/voorjou en in de MijnKPN app.

Ontvang je onverwacht toch geen e-mails van ons? Controleer dan al je privacyinstellingen in  je MijnKPN. Zet via deze pagina ook bij je producten een vinkje, zodat we je persoonlijker mogen benaderen.


0 reacties

Er zijn nog geen reacties. Reageer als eerste.

Reageer