Beantwoord

Mogelijkheid om een profiel in te stellen met gezinsregels verdwenen in KPN Veilig

  • 3 January 2024
  • 2 reacties
  • 75 keer bekeken

Voorheen kon je in de KPN Virusscanner het profiel instellen voor gezinsregels met websites die in Safesearch kunnen worden uitgeschakeld, bijvoorbeeld met porno of geweld. Deze instellingen zijn al enige tijd niet meer zichtbaar. Ik heb daar al een keer over gebeld met de helpdesk van KPN en ook zij constateerden dat de pagina niet meer zichtbaar was. Ze zouden dat uitzoeken, maar ik heb nooit meer iets terug gehoord. Op dit moment staat safesearch in mijn browsers standaard aan en kan ik dat ook niet meer wijzigen, zelfs niet als ik KPN Veilig heb uitgeschakeld. De browser meldt dat ik daar geen rechten voor heb. Ik wil graag weten hoe ik de gezinsregels in de KPN Veilig weer kan wijzigen. 

icon

Beste antwoord door Sanne van KPN 4 January 2024, 21:05

Bekijk origineel

2 reacties

Reputatie 7
Badge +17

Hi @Reinoud T! 

Voor zover ik kan vinden moet dit nog steeds mogelijk zijn. Lukken deze stappen? 

  1. Ga naar veilig.kpn.com en log in met je KPN ID.
  2. Selecteer het Apparaat (1.) of selecteer het Kindprofiel (2.).
    • Sla stap 3 over als je een kindprofiel hebt geselecteerd.
  3. Klik op Gezinsregels.
  4. Selecteer een van de tabbladen:
  5. Klik rechtsboven op het Kruisje om af te sluiten.
    De instellingen zijn opgeslagen.

Mocht dit niet lukken, wil je dan laten weten of je wel kindprofielen hebt? Zo ja, welke opties zie je wel in deze profielen?

Ik krijg bij https://LinkedIn.com de melding veilig virrusscanner heeft deze inhoud geblokkeerd omdat deze worden beperkt door gezinsregels. Hier geen kinderen in huis, begrijp dus ook niet dat dat ingesteld is en ik zou dit graag aanpassen, maar kan niet ontdekken hoe dit te doen

 

 

Reageer