Beantwoord

Achterkant telefoon beschadigd na val

  • 11 March 2020
  • 4 reacties
  • 153 keer bekeken

Mijn telefoon (samsung s10+) is gister gevallen op de grond en de achterkant is helemaal kapot. Kan ik dit laten maken via kpn en wat zijn de kosten hiervan? Het abbonment is afgelopen zomer 2019 pas afgesloten. Valt dit nog onder de garantie?

 

*Admin: titel aangevuld i.v.m. vindbaarheid

icon

Beste antwoord door Maja van KPN 13 March 2020, 16:04

Bekijk origineel

Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, gebruik dan de zoekfunctie van de Community of stel je vraag in een nieuw topic.

4 reacties

Badge +19

Als je em  heb laten vallen valt dat natuurlijk niet onder de garantie. Je kan beter je verzekering bellen. 

Inderdaad geen garantie, maar even snel gekeken wat een reparatie kost en dat valt gelukkig mee…

69 euro als je de reparatie uit laat voeren.
https://reparatie.coolblue.nl/afspraak-of-opsturen/smartphone/samsung/galaxy-s10-plus/zwart

15 euro als je het zelf doet.
https://www.gadgetstrading.nl/battery-back-cover-with-camera-lens-for-galaxy-s10-black.html?fee=65&fep=359546&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=google+shopping&utm_term=paid&gclid=CjwKCAjwmKLzBRBeEiwACCVihp1rhVR78szQfpQoFWzaOyI3JwnXVFgNorkytEHBuVOpx0TiYSHUwxoCUoAQAvD_BwE

Hou er rekening mee dat als je het zelf doet dat de garantie mogelijk vervalt.

Reputatie 7
Badge +20

Hi @Dani9, garantie is van toepassing als er ‘zomaar’ iets stuk gaat of niet meer goed werkt, na het laten vallen van je toestel is garantie dus niet van toepassing :wink:

ik zie dat @Joep1965 je al de tip heeft gegeven om contact te zoeken met je eventuele verzekering en dat @jlthkoch al helemaal uit heeft gezocht hoe het zit met het repareren, top!  Heb je verder nog vragen nu?

Reputatie 7
Badge +20

Ik heb geen reactie meer van je ontvangen en hoop dat dit inhoudt dat het nu helemaal duidelijk is! Als je toch nog vragen hebt, trek dan vooral weer aan de bel :slight_smile: