Beantwoord

experia V9 met wifi versterkers aansluiten zodat experia V9 juist werkt

  • 22 September 2020
  • 2 reacties
  • 33 keer bekeken

beste,  wij hebben een experia V9 en twee wifiversterkers (gekocht via KPN).  Nu valt de internet verbinding via de experia v9 weg waardoor we nog geen volledige dekking hebben met twee versterkers (1 moet er nml bij de experia v9 blijven staan)  ik verwacht dat we via de experia box een draadloos netwerk hebben en dat 1 versterker oo de eerste en 1 versterker op de tweede verdieping geplaatst kan worden (dan hebben we op de zolderverdieping ook dekking).   Hoe kan de experia v9 ook draadloos netwerk bieden?

icon

Beste antwoord door Bart_ 25 September 2020, 10:30

Bekijk origineel

2 reacties

Reputatie 7
Badge +24

Dat kan niet. WiFi van de v9 gaat uit zodra u de versterkers aansluit. Dus zet 1 versterker beneden en de 2de op de eerste verdieping. Mogenlijk heb je dan op zolder voldoende WiFi. Zo nee, dan zult u er een derde bij aan moeten schaffen.

Heeft u de WiFi manager al gedaan? Mogenlijk krijgt u 2 versterkers gratis. Als u hem gaat doen: zet uw huidige versterkers uit en herstart de Experiabox. WiFi van de Experiabox gaat dan weer aan als het goed is. Doe dan de wifimanger. Als deze vraagt of u al versterkers heeft antwoord u met "nee".

Reputatie 7
Badge +20

Hallo @Rene mast Welkom hier op het KPN Forum! Is Nick's uitleg duidelijk voor je? Neem vooral ook even deze pagina door. Je vindt er diverse tips om je wifi te verbeteren en ook de wifi manager waar Nick naar verwijst staat er op vermeldt. 

Reageer