Vraag

IPv6 DNS configureren Sagemcom F5359

  • 4 December 2021
  • 2 reacties
  • 107 keer bekeken

Hallo, 

sinds deze maand zijn we over gestapt naar KPN en dusver zijn we erg tevreden met de snelheid en stabiliteit van het internet en de digitale TV. Echter zie ik dat het momenteel alleen mogelijk is om een eigen IPv4 DNS te configureren, maar geen IPv6 DNS. Dit vind ik erg jammer, aangezien dit een nog al basale instelling is voor een modem. Wordt deze functionaliteit op termijn nog toegevoegd?

Mvg Björn


Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, gebruik dan de zoekfunctie van de Community of stel je vraag in een nieuw topic.

2 reacties

Reputatie 7

Dat is een hele goede vraag.

Het is natuurlijk uitermate vreemd de functionaliteit wel voor IPv4 aan te bieden maar niet voor IPv6.

De vraag is ook al eerder gesteld en zal vast en zeker doorgegeven zijn aan modemdevelopment. Zorgelijk is dat ook de andere Experia Boxen geen instelbare IPv6 DNS server ondersteunen en blijkbaar hecht KPN dus weinig waarde aan deze functionaliteit.

Reputatie 7
Badge +24

KPN wil kunnen zeggen dat ze ipv6 ondersteunen. Dat kunnen ze. Verdere details interesseert ze niet zoveel. Zorgen dat er zo min mogelijk in te stellen valt, want elke instelling komen alleen maar vragen over die weer uitgelegd moeten worden.