Beantwoord

is wel nodig dat er een monteur komt ?

  • 2 May 2020
  • 4 reacties
  • 79 keer bekeken

  • Nieuwkomer
  • 3 reacties

Zojuist nieuw pakket besteld bij kpn Prima service . We hebben al glasvezel en toch moet er een monteur langskomen om de snelheid aan te passen van 100 naar 500. Duurt een maand.. is dit wel nodig of kan het ook op afstand ? 
 

 

icon

Beste antwoord door Alex van KPN 7 May 2020, 20:35

Bekijk origineel

Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, gebruik dan de zoekfunctie van de Community of stel je vraag in een nieuw topic.

4 reacties

Reputatie 7

Waarschijnlijk moet de NTU vervangen worden en dan is een monteurbezoek onvermijdelijk.

Ook als alleen in de PoP (glasvezel wijkcentrale) een netwerkkaart vervangen moet worden komt de monteur vaak nog even langs om de lijn door te meten.

Dat laatste is niet echt nodig en zou mijn inziens ook later kunnen of zelfs achterwege kunnen blijven als de gecontracteerde snelheid ook gehaald wordt. (Simpele speedtest)

Ok helder dan moeten we gewoon even geduld hebben . Kan ik overigens ergens achterhalen of de NTU vervangen moet worden ? 

Reputatie 7
Badge +24

Hi Tot, welkom op het forum. 

Die monteur zal je NTU inderdaad aanpassen. In de wijkkast hoeft er als het goed is niets te gebeuren, alle glasaansluitingen zitten op een 1 Gb poort. Behalve als er daadwerkelijk een kaart vervangen moet worden. 

Wacht dit geduldig af. :relaxed:

 

Prima!