Vraag

Meer betalen voor minder

  • 13 April 2020
  • 8 reacties
  • 143 keer bekeken

Hoe kan het zijn dat er mensen precies hetzelfde afnemen van KPN én nog onbeperkt bellen erbij hebben en €19,00 minder betalen dan wij? 


Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, gebruik dan de zoekfunctie van de Community of stel je vraag in een nieuw topic.

8 reacties

Reputatie 7
Badge +8

@Yolanda31 Hebben zei misschien een Sim only en jij een abonnement  met toestel?

Zonder meer info is het verschil niet te zien of uit te leggen

O ja. Sorry, ben niet echt duidelijk. Het gaat om internet (standaard) , bellen en televisie (2 ontvangers) voor thuis. 

Reputatie 7
Badge +8

Misschien ontvangen zei nog een periode korting of hebben zei andere zender  pakketten toegevoegd 

Maar ook de snelheid die jullie hebben kan verschillen of hoe lang het geleden is wanneer het is afgesloten.

Kortom er kan zoveel verschillen in pakket

Dat is waar. Ben er wel achter dat je niet (zoals wij nu) jaren bij eenzelfde aanbieder moet blijven, want alleen nieuwkomers krijgen kadootje en extra's. Dus toch tijd on de stoute schoenen aan te trekken en over te stappen. Zal eens op zoek gaan T-mobile thuis of ex-nle. 

Zo heeft die persoon het bij KPN voor elkaar gekregen om elk jaar weer korting te krijgen. Overstappen en dan wil KPN haar toch graag als klant houden. 

Reputatie 7

Ben er wel achter dat je niet (zoals wij nu) jaren bij eenzelfde aanbieder moet blijven, want alleen nieuwkomers krijgen kadootje en extra's. Dus toch tijd on de stoute schoenen aan te trekken en over te stappen.

Wat een rare uitspraak, bij mobiele abonnementen is er geen enkel verschil of je nu een bestaande klant bent of niet. Niet bij KPN, niet bij T-Mobile en ook bij andere providers niet want ook bij "verlengen" sluit je gewoon een nieuw contract af.

Hoe lang loopt jouw huidige abonnement al?

Is dat een sim-only abonnement of een abonnement inclusief toestel?

Als dat een abonnement inclusief toestel is en al langer dan 24 maanden loopt, dan neem ik aan dat je geen bijdrage meer betaalt voor het toestel en dat de kosten na 24 maanden beduidend lager geworden zijn. Of betaal je nog steeds hetzelfde bedrag?

Badge +19

@wjb het gaat over internet thuis:wink:

Reputatie 7
Badge +15

@Yolanda31 Welkom op het forum. Helaas is het voor mij op basis van deze gegevens niet te achterhalen waar het verschil in prijs vandaan komt.  Ook vind ik het jammer om te lezen dat je overweegt KPN te verlaten. Uiteraard ben je vrij om je te oriënteren en eventueel over te stappen naar een provider die beter bij je financiële wensen past. Wellicht dat wij dan in de toekomst weer iets voor je kunnen betekenen. 

P.S. Weet wel dat bij T-mobile opnemen op dit moment geen optie is voor (nieuwe) klanten. Verder max. 2 tv ontvangers.

En dat je bij Ziggo maar één ontvanger krijgt waar je mee kunt opnemen en dat alleen nog met de 2 duurste abonnementen. (Complete met Mediabox XL; Max met Mediabox Next)