Vraag

Port forwarding ivm minecraft

  • 15 juli 2019
  • 6 reacties
  • 284 keer bekeken

Ik wil via port forwarding een minecraft server draaien alles geprobeerd en het verbind niet!
Wat doe ik verkeerd?
Wat doe ik fout?
Word een beetje gek er door kan ik geholpen worden?

*Admin: titel aangevuld i.v.m. vindbaarheid
*Admin: topic verplaatst naar juiste board

6 reacties

Reputatie 7
Plaats eens screenshots van de instellingen die je gedaan hebt op de Experia Box.

Reputatie 7
Heb je ook een DHCP binding voor de Minecraft server gemaakt of staat het IP adres soms hard ingesteld op de Minecraft server zelf?
Staat de firewall op de Minecraft server inkomend open voor UDP poort 25565?
Heb je ook een DHCP binding voor de Minecraft server gemaakt of staat het IP adres soms hard ingesteld op de Minecraft server zelf? ik heb uw alle screenshots gegeven er van, dhcp niet aangeraakt zoals u daar op allemaal kon zien.Staat de firewall op de Minecraft server inkomend open voor UDP poort 25565? alle 4 de minecraft poort gegeven, firewall laat het toe
Reputatie 7
Heb je ook een DHCP binding voor de Minecraft server gemaakt of staat het IP adres soms hard ingesteld op de Minecraft server zelf? ik heb uw alle screenshots gegeven er van, dhcp niet aangeraakt zoals u daar op allemaal kon zien.
Blijft mijn vraag staan: Heb je ook een DHCP binding voor de Minecraft server gemaakt of staat het IP adres soms hard ingesteld op de Minecraft server zelf?

Staat de firewall op de Minecraft server inkomend open voor UDP poort 25565? alle 4 de minecraft poort gegeven, firewall laat het toe

Voor alle duidelijkheid, ik heb het niet over de firewall van de Experia Box, maar over de firewall van de Minecraft server (PC). Klopt jouw antwoord dan nog?
Reputatie 7
Badge +20
Hallo @GinaW Ik was even nieuwsgierig naar de stand van zaken. Werkt alles nu zoals het moet?

Reageer