Beantwoord

Service plus aan abonnement toevoegen om problemen met Sonos op te lossen?

  • 21 November 2021
  • 3 reacties
  • 74 keer bekeken

Afgelopen week weer diverse keren problemen gehad met de verbinding tussen het Sonos systeem en de Experiabox V10 a

Klantenservice benaderd en die geven als oplossing om Service plus aan mijn abonnement toe te voegen, omdat hier medewerkers zitten met verstand van zaken ! Dus ik moet 5 euro/maand meer gaan betalen voor een probleem dat door KPN veroorzaakt wordt ( zie tropics over Sonos en Experiabox) is dit niet de omgekeerde wereld ? Het probleem is al maanden bekend en wordt veroorzaakt door een software update. De software-update terugdraaien………daar had de medewerker aan de telefoon nog nooit van gehoord! 🙄

icon

Beste antwoord door Alexandra van KPN 23 November 2021, 16:07

Bekijk origineel

Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, gebruik dan de zoekfunctie van de Community of stel je vraag in een nieuw topic.

3 reacties

Hoi @Mailmuis , en anderen

Er zijn hier zeker cliënten te vinden met veel kijk op Sonos en KPN.
De mogelijkheden en de onmogelijkheden.

En  anders eens hier je licht opsteken, ze hebben de mogelijkheid om je systeem uit te lezen.
Als je een diagnose stuurt, als ze er om vragen.

Succes.

Badge +12

@Mailmuis een Service Plus abonnement gaat jouw probleem niet oplossen. Dat is de grootste kolder. Het ligt namelijk vrijwel altijd aan de KPN apparatuur. Zoek maar eens op het forum. Een andere router zoals bijvoorbeeld een FritzBox lost de problemen eigenlijk altijd op. 

Reputatie 7
Badge +19

Hoi @Mailmuis, niet fijn dat je problemen met je Sonos apparatuur hebt. De klantenservice kan je tot bepaalde hoogte helpen met eigen apparatuur inderdaad, uiteindelijk zal het advies dan KPN Service Plus zijn. Deze gespecialiseerde afdeling kan je verder helpen met specifieke vragen of situaties met eigen apparatuur.

Het forum is een prima alternatief en plek om dit soort vragen neer te leggen. We hebben hier verschillende behulpzame gebruikers die anderen graag op weg helpen. Het kan daarbij handig zijn om specifieker te vertellen wat je ervaart, welke apparatuur je precies gebruikt en hoe alles aangesloten is. Dat maakt het voor anderen makkelijker om met je mee te denken. Ik zie dat je al een paar suggesties gekregen hebt, ik hoop dat je zo snel een oplossing gevonden hebt.