Vraag

SuperWifi installeren lukt niet

  • 2 January 2021
  • 7 reacties
  • 48 keer bekeken

Mijn superwifi's doen het allebei als ze met draad zijn verbonden aan experia. Losgekoppeld doet deze het geen van beiden. Lampje brand rood. Ook als de ene wel is aangesloten op experia en de andere niet. Al enkele keren met behulp van de app een update gedraaid, dat verandert niets

 

*Admin: titel aangepast i.v.m. vindbaarheid


Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, gebruik dan de zoekfunctie van de Community of stel je vraag in een nieuw topic.

7 reacties

Hallo @GeveZa , minimaal 1 superwifi moet bekabeld aangesloten blijven aan het modem en de ander kan, mits goed geïnstalleerd en niet te ver van de 1e superwifi ook draadloos werken.

Sluit eerst beide superwifi's bekabeld aan, indien beide constant groen branden, kun je er 1 loskoppelen en elders draadloos aansluiten, de draadloze super wifi ook constant groen, goede aansluiting binnen bereik, ander kleurtje, zie betekenis achterop de superwifi, dan te ver van de eerste verwijderd en de 2e dus ook bekabeld aansluiten of een draadloze plek dichterbij kiezen.

Succes.

P.S. voor alle zekerheid eerst even resetten voordat je met bovenstaande aan de slag gaat.

 

Beste Jan,

 

Dank voor je antwoord. Alles is al gereset. Eén super wifi bekabeld aangesloten op de experia. De ander staat er een meter vanaf en geeft alleen een rood lampje.

Reputatie 7
Badge +24

Mijn superwifi's doen het allebei als ze met draad zijn verbonden aan experia.

Allebei tegelijk verbonden?

yep

 

maar ook ieder apart geprobeerd

Reputatie 7
Badge +24

maar ook ieder apart geprobeerd

Ze moeten beide tegelijk aan de Experiabox verbonden zijn. Als ze dat ongeveer 20 minuten gestaan hebben, dan kan je bij de ene de UTP kabel los trekken. 

Als dat niet lukt zal je ze nog een keer moeten resetten.meg paperclip. Ongeveer 15 seconden vast houden totdat de lamp 3 x knippert.

Reputatie 7
Badge +17

Is het nog gelukt met de tips van de JanD en Nick83, @GeveZa?