Beantwoord

Digitenne wekt gewoon niet

  • 18 November 2020
  • 2 reacties
  • 82 keer bekeken

Omdat ik verhuisd ben maar omdat mijn verhuizing pas een week later gerealiseerd kan worden heeft de KPN mij voor tijdelijk een digitenne pakket gestuurd en een wifi modem.
In de reclame word gesteld in 10 minuten online nou haal die tekst maar weg want je bent zeker een paar uur verder voordat je enig beeld hebt. 
Ik woon in Emmen maar er is in deze regio gewoon geen signaal en ik heb wel een paar zenders kunnen vinden maar de signaalkwaliteit blijft op 0% staan hoe ik de antenne ook plaats. Resultaat is dat het beeld constant stilstaat of uitvalt met de mededeling dat er geen digitenne signaal is.  Kortom een slecht product ik kan niet anders zeggen.

icon

Beste antwoord door waltervl 20 November 2020, 15:25

Bekijk origineel

2 reacties

Reputatie 6
Badge +7

Hallo @Beelien 

Emmen ligt inderdaad in de dode hoek van Digitenne, vul je postcode maar in in de postcodecheck.

https://digitenne.kpn.com/postcodecheck/

Je bent dus met een dooie mus blijgemaakt….

 

De meeste kans op signaal is als je de antenne richting Assen richt en buiten plaatst. Maar buitenplaatsing is voor een tijdelijke oplossing wellicht teveel gedoe.

Hier nog een link naar onofficlele Digitenne dekkingskaarten

https://forum.kpn.com/digitenne-12/oude-dekkingskaart-digitenne-480998

Reputatie 7
Badge +28

Hallo @Beelien ,

Ik woon in de buurt van Emmen. Ik kan jou vertellen dat je in Emmen alleen maar kans op goede ontvangst hebt als je een buitenantenne gebruikt. 

Voor die ene week gaat KPN jou vast geen buitenantenne sturen. Tegen de tijd dat je die in huis hebt, is die week zonder TV voorbij.  

Ik pleit al jaren voor een zendmast in onze regio maar er is een tijdje terug door een moderator verklaard dat KPN niet gaat investeren in nieuwe zendmasten. Helaas. 

 

Reageer