Beantwoord

Geen ota update rbx 2800 mogelijk

  • 10 March 2019
  • 3 reacties
  • 157 keer bekeken

Reputatie 2
Ik heb 2 digitenne ontvangers rbx 2800. Beide gaven aan dat er een update klaar stond, waarna deze update bij 1 van de 2 ook is uitgevoerd (van versie 13 naar 30). Bij de tweede lukt het updaten niet. Wat gedaan:

Het is een RBX 2800, aangesloten op een camping tv zonder hdmi (dus met a/v), CAS nummer is ***. Bij de update is 100% signaal, staat de ontvanger op NPO1. Bij het updaten wordt 30 seconden ezocht naar de update, maar niet gevonden. Aanvullend wordt gemeld - geen afstemmingsparameters gevonden -. De update meerder keren overdag en in de nacht (automatisch) laten lopen. Tot nu toe niet opgelost.
Ook al teruggezet op fabrieksinstellingen en alles opnieuw ingesteld, ook dit lost het niet op. De oplossingen op het forum en internet geprobeerd, niet opgelost.

Blijft vreemd. De andere ontvanger is in 1 keer geüpdatet, in de nacht.. Met de tweede geen update tot nu toe.
Iemand een oplossing, of is de ontvanger softwarematig niet ok?

Admin: CAS ID verwijderd i.v.m. privacy
icon

Beste antwoord door gertb2016 10 March 2019, 11:40

Bekijk origineel

Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, gebruik dan de zoekfunctie van de Community of stel je vraag in een nieuw topic.

3 reacties

Reputatie 2
Probleem opgelost, TV op CNN gezet en nogmaals geprobeerd. Haalde nu de update binnen, waarna de ontvanger op versie 30 staat. Misschien iets voor anderen met een update probleem.
Reputatie 7
Badge +30
Hoi Gert, goed om te lezen dat de update alsnog goed is doorgekomen. De update wordt meegestuurd op het kanaal van CNN, dus dat was een goed idee van je. 👍🏻
Reputatie 2
Dank voor je reactie. Las ergens dat CNN een mogelijkheid was. Lukte dus.