Beantwoord

12,50 korting voor trouwe klanten maar het abonnement wordt daarna duurder?

  • 24 March 2024
  • 4 reacties
  • 129 keer bekeken

Reputatie 1

Prima een dergelijke actie, maar

als je de oude en de nieuwe situatie vergelijkt dan staat bij de oude situatie het abonnement na de actie 101€ wordt. Als dit waar is dan stijg je precies die 12€ in maand bedrag en ben je in zes maanden door de korting heen. Vervolgens zit je twee jaar vast aan dit contract. Dat kan toch niet waar zijn. Hoe zit dit. Is dit een rare actie met een addertje  onder het gras of is er een betere uitleg?

 

 

icon

Beste antwoord door N.N. 24 March 2024, 10:09

Bekijk origineel

4 reacties

Het is ook een voorstel @napoleon , daar hoef je dus niet op in te gaan als het voorstel je niet past, dan laat je alles gewoon zoals het is.

 

Reputatie 1

Een geruststellende gedachte.

bhdg

Reputatie 7
Badge +6

Dan wacht je tot je weer een nieuwe of andere voorstel krijgt. Het is een voorstel, en je gaat ermee akkoord of niet. Het is namelijk geen enkele verplichting, 

Reputatie 7
Badge +28

Hallo @napoleon ,

Waarschijnlijk had je ook de keus voor een verlenging met één jaar waarbij je dan drie maanden lang een korting kreeg. Persoonlijk zou ik niet voor een verlenging met twee jaar kiezen omdat je nooit weet wat er over een jaar weer voor aanbiedingen en prijzen zijn. 

 

Ik lees dat je nu ongeveer 89 euro per maand betaald. Dat is al een flink bedrag. Je kunt jouw abonnement goedkoper maken door over te stappen op KPN TV+.

Dat kan telefonisch via 0800-0402. Het kan sinds kort ook via internet: https://www.kpn.com/shop/verlengen/internet

KPN TV+ heeft voordelen en nadelen. 

Hier vind je de status van de bekende bevindingen van KPN TV+: 

De huidige prijzen en mogelijkheden vind je in dit overzicht: 

 

Reageer