Beantwoord

Hoe is het bedrag van mijn Alles-in-1 Zilver opgebouwd? Kan dit goedkoper?

  • 20 October 2022
  • 6 reacties
  • 134 keer bekeken

Lang geleden heb ik een ‘Alles in 1 Zilver’ abonnement afgesloten, omdat er glasvezel in de wijk gelegd zou worden. Hoewel dat pas nu gebeurt (door een concurrent) heb ik altijd mijn abonnement aangehouden. Wekelijks komen er aanbiedingen binnen, de concurrent doet een aanbod met glasvezel en KPN stopt een brief in de bus met de vraag of ‘Alles naar wens’ is. Welnu: op zich is alles naar wens, zij het dat het tarief inmiddels al een aantal keer verhoogd is tot €65,- momenteel. Dat is een stevige hap uit mijn maandbudget en ik vraag me af of dit goedkoper kan, gezien alle aanbiedingen. Probleem is dat ik niet begrijp wat ‘Alles in een Zilver’ precies inhoudt en hoe het bedrag van €65,- is opgebouwd en waar ik mogelijk met minder toe kan. Er wordt me wel gewezen op het feit dat ik van alles aan- en uit kan zetten, maar ik overzie de impact hiervan niet. Wie kan me hierin ondersteunen zodat ik de goede keuze in opties maak??

icon

Beste antwoord door Noordzee 20 October 2022, 17:20

Bekijk origineel

Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, gebruik dan de zoekfunctie van de Community of stel je vraag in een nieuw topic.

6 reacties

Reputatie 7
Badge +28

Hallo @Joof ,

Het is maar net wat je nodig hebt. Op zich kan internet en TV al voor 54 euro, dus daarmee kun je elf euro per maand besparen.  

Maar als je meer wilt, dan gaat de prijs uiteraard omhoog. Zie het schema hieronder voor de huidige tarieven van KPN Hussel. Heb je ook een mobiel abonnement, dan krijg je het pluspakket gratis.

Wil je over op KPN Hussel? Dat kan via Mijn KPN of via 0800-0402. (Tussen 8.00 en 18.00, op zaterdag tot 17.00)

Let wel op eventuele voordelen die je misloopt door de overgang. (Mogelijk bv het ESPN-pakket gratis?)  

 

 

Badge +19

U heeft al een heel oud abonnement.  Wellicht zitten daar dingen in die u niet gebruikt. Op de site van kpn kunt u zien wat het u nu zou gaan kosten. Heeft u bepaalde wensen qua snelheid? Of bepaalde extra pakketten?

Hallo @Noordzee,

Bedankt voor je snelle reactie. Voor zover ik kan zien is het een (aangepast??) abonnement uit 2009!! Ik zie ook 50mbit snelheid (voor mij prima), spotify premium (wil ik houden), KPN veilig (2 apparaten), pluspakket (??), HD tv ontvanger, opnemen (gebruik ik veel) en ESPN (gratis, maar geen behoefte aan) Zo op het eerste gezicht lijkt het alsof ik met alternatieven bij KPN niet voordeliger kan?? Of interpreteer ik het niet goed??

Reputatie 7
Badge +28

OK @Joof .

Met Spotify Premium en het opnemenpakket erbij kom je bij KPN Hussel al duurder uit. Ik zou daarom lekker jouw huidige abonnement koesteren. 

Wat betreft het pluspakket: Heb je bv Discovery Wild of RTL Crime? https://www.kpn.com/televisie/pakketten/pluspakket.htm

Mogelijk kun je jouw gratis ESPN-pakket omwisselen voor het gratis pluspakket? 

Dat kun je bv MijnKPN regelen: https://www.kpn.com/compleet/voordelen/wissel-je-zenderpakket.htm

Hallo @Noordzee , wederom dank; is een bevestiging van wat ik vermoedde. Ik ga het lekker zo houden. Rest nog een vraag: ik kan niet direct zien wat bij mij ‘Pluspakket’ inhoudt, waarvoor je enkele suggesties doet. Daar kan ik dus niet mee verder.

Reputatie 7
Badge +28

Graag geholpen @Joof ,

Hier staat alle informatie over het pluspakket: https://www.kpn.com/televisie/pakketten/pluspakket.htm

 

Dit zijn de extra zenders: https://www.kpn.com/televisie/zenders/extra-zenders.htm