Beantwoord

Slecht voor concurrentie. Prijsverhoging KPN

  • 28 July 2023
  • 7 reacties
  • 123 keer bekeken

Er zijn momenteel veel concurrenten van KPN die een voordeliger product aanbieden. Het is daarom heel stom van KPN om hun prijs te verhogen

icon

Beste antwoord door PeterG 28 July 2023, 18:30

Bekijk origineel

Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, gebruik dan de zoekfunctie van de Community of stel je vraag in een nieuw topic.

7 reacties

Reputatie 7
Badge +24

Die concurrenten verhogen ook allemaal de prijs. De meeste nog meer dan KPN. Dus wat maakt het uit?

Als je nog een oud abonnement hebt dan wel. En heb je dus ook weer een inflatiecorrectie gehad. Overigens lager dan alle andere providers. Maar goed. 

Als je over gaat op het nieuwste abonnement is kpn niet zo duur hoor.

 

Klaag je ook bij je supermarkt? Ook daar zijn de prijzen zo'n 9 % (!) verhoogd. Daar hoor ik dan niemand over. 

Badge +19

Soms is de kwaliteit ook wat minder. Ze zullen er best over nagedacht hebben.  Overigens lees ik net dat kpn een behoorlijk aantal nieuwe klanten heeft in het tweede kwartaal. Dus blijkbaar doen ze het goed.

Ok,  jullie reacties zijn duidelijk. KPN kan/mag zijn prijs verhogen,  omdat de concurrenten dat ook doen en letterlijk alles tegenwoordig duurder word.

Reputatie 7
Badge +28

Door over te stappen op KPN TV+, ben je vaak juist goedkoper uit dan voorheen met je oude abonnement, je ontloopt door het overstappen in ieder geval de prijsverhoging van 1 juli 2023.  

Bij Ziggo was de verhoging daarnaast een stuk hoger dan bij KPN. Niet voor niets dat er momenteel blijkbaar veel overstappers zijn van Ziggo naar KPN. 

Reputatie 7
Badge +6

Dan sluit je een goedkoper abonnement af. Simpel zat.

Reputatie 6
Badge +8

Ben benieuwd welke duurder is dan KPN op dit moment? Wij betaalde bij Ziggo ongeveer 92 euro p/m, bij KPN 72 euro (na de kortingsperiode). T-Mobile is qua internet iets goedkoper, maar met TV en vast bellen er bij kom je met zelfde bedragen.

 

Toevoeging: niet te vergeten dat wij bij Ziggo maar 400/40 hadden, en KPN/T-Mobile 1Gbit/s.

VodafoneZiggo had een “minder prettig” kwartaal: https://tweakers.net/nieuws/212056/vodafoneziggo-meldt-ruim-117-miljoen-euro-verlies.html