Beantwoord

IPad KPN app zwartbeeld wel geluid

  • 7 September 2020
  • 4 reacties
  • 114 keer bekeken

Sinds deze week heb ik zwart beeld in de KPN tv app op mijn IPad. Geluid werkt wel. App opnieuw geïnstalleerd maar werkt ook niet. Iemand een idee?

icon

Beste antwoord door Ron van KPN 16 September 2020, 13:35

Bekijk origineel

4 reacties

Reputatie 6
Badge +10

Hi @tjerkv, welkom op ons forum en dank je wel voor jouw bericht. Er zijn meerdere meldingen over dit probleem binnen gekomen. We hebben dit voorgelegd aan de specialisten en zijn nog in afwachting op een terugkoppeling. Op het moment dat deze er is, dan kom ik er bij je op terug! Mijn excuses voor het ongemak.

Reputatie 6
Badge +10

Hi @tjerkv, zoals beloofd zou ik bij je terugkomen op het moment dat ik een terugkoppeling zou krijgen. Als je wel geluid, maar geen beeld hebt, dan lijkt het er op dat de internetverbinding op dat moment niet sterk genoeg is om zowel geluid als video af te spelen. Je kunt in dit geval het beste handmatig de beeldkwaliteit aanpassen. Dit kun je doen door in de iTV Online app naar ‘Profiel’ te gaan, hier te kiezen voor ‘Instellingen’ en vervolgens voor ‘Beeldkwaliteit’. Als je hier voor een lagere beeldkwaliteit kiest, zou je wel weer tv moeten kunnen kijken via de iTV Online app. Laat je weten of dit het probleem heeft verholpen? Ik hoor het graag van je!

Reputatie 6
Badge +10

Ik heb geen reactie meer van je gezien dus ga ik ervan uit dat je vraag is beantwoord. Anders hoor ik het graag!

Reputatie 4
Badge +1

Jammer dat men dan niet meer reageert want de meelezer is toch geïnteresseerd in de oplossing. 

Reageer