Beantwoord

tv-ontvanger blijft hangen /start niet op

  • 13 November 2019
  • 3 reacties
  • 2887 keer bekeken

Wij knoeien al weken met het opstarten van onze tv de ontvanger blijft steeds hangen we hebben alles al 10 keer opnieuw opgestart stekkers eruit gehaald standaard instellingen samen met een medewerker van KPN ingesteld graag ontvangen wij een nieuwe ontvanger of een monteur die nu alles oplost. Wij vinden de service van KPN niet zo goed. Graag uw reactie. Familie.  Hijman.

 

icon

Beste antwoord door Nadia 14 November 2019, 15:02

Bekijk origineel

3 reacties

Hallo @CorrieH , probeer het eens op de volgende manier:

Zet zowel het modem als de tv decoder uit (volledig van de stroom, dus stekker er uit).

Wacht minimaal 30 seconden, start dan eerst de modem op en wacht totdat deze volledig in bedrijf is.

Start dan de tv-decoder op.

Gaat het nu goed?

 

Corrie,

De mensen die jou helpen hebben niet jou ogen. Ook de KPN medewerkers niet die dit aan de telefoon doet. Als je dus hulp nodig hebt gaat dit meestal snel met de hulp van anderen als je zo goed mogelijk verteld wat er gebeurt. 

“Hij doet het niet” leidde vroeger altijd meteen tot de vraag: “Zit de stekker er wel in”. Dit wordt als irritant ervaren maar eigenlijk het resultaat van de manier waarop je het probleem meldt. 

Komt er helemaal niets in beeld en als dat wel zo is. Vertel dan wat je ziet. 

Reputatie 7

Hallo @CorrieH, welkom op het KPN forum. We helpen je graag. Heb je de reacties hierboven al gelezen? Het probleem kan in je tv-ontvanger zitten, maar ook in je afstandsbediening of de kabels. Doorloop de opties op deze pagina om het probleem op te lossen. Als je ergens op vast loopt, laat het ons hier weten. Dan kunnen we je ondersteunen en weer op weg helpen :) 

Reageer