Vraag

Geen internet en geen klantenservice

  • 12 augustus 2019
  • 0 reacties
  • 37 keer bekeken

Beste KPN,

Gisteren en vandaag bij elkaar iets meer dan een uur met de klantenservice gebeld daar wij schijnbaar in een situatie zijn beland, door KPN zelf, waar KPN ons niet bij kan helpen en wij het probleem maar moeten accepteren en dat is voor ons onacceptabel. In het kort: Wij hebben een huis gekocht en en daarbij een nieuwe aansluiting bij KPN die wij op 9 augustus in wilden laten gaan. Bij de aanvraag konden we gratis gebruik maken van een monteur en toen wij daar vorige week een afspraak voor wilde maken, kregen wij te horen dat deze pas vanaf de 19e beschikbaar was. In datzelfde telefoongesprek aangegeven dat we het sowieso dan even zelf proberen en indien dat lukt, wij de monteur af zouden bellen. Allemaal geen probleem volgens KPN. So far, so good. Gisteren (11-08) na een week klussen de tijd gevonden om het pakket te intalleren. Dit ging inderdaad vrij gemakkelijk en we hadden al snel televisie. Toen we daarna inlogde op het wifi netwerk en een site bezochten, kregen we de melding dat wij administratief nog niet bekend waren in de systemen, neem contact op met de helpdesk en toen begon de ellende.

Wat blijkt, KPN heeft dus de 19e een monteur ingepland en daarmee ook de activatie dag van het internet verplaatst naar die dag en op dit moment is het onmogelijk volgens KPN om eerder een moneteur te sturen of deze ingangsag te verplaatsen naar vandaag (12-8). Volgens ons is dit onacceptabel dat wij nu moeten accepteren om maar een week zoner internet te zitten. Inmiddels zijn we door ons bundel van de mobiele provider heen en kunnen we dit alleen maar internet bijkopen elke dag tot de 19e, een duur geintje dus. KPN had volgens ons het contractdatum dus niet zo maar naar de 19e mogen verplaatsen en had op z'n minst moeten aangeven dat de monteursdatum dan ook pas het internet actief zou worden, an hadden we het wel zelf eerst geprobeerd. We moeten allerlei zaken online regelen, zoals bankzaken em hebben daar internet voor nodig. KPN kan niks doen en wij moeten maar tot de 19e wachten. Dit is puur een administratief handeling en als KPN dit naar de 19e kan verzetten, kunnen ze dat ook terug zetten naar vandaag. Anno 2019 met en 24/7 klantenservice die ons niet kan helpen slaat volgens on echt werkelijk waar nergens op.

Hopelijk kan er via dit forum wel iets geregeld worden. De grootste aanbieder van Nederland kan dus niet eens ergens in het systeem wat veranderen, diep triest.

0 reacties

Er zijn nog geen reacties. Reageer als eerste.

Reageer