Geloofwaardigheid storingsdienst KPN

  • 30 October 2020
  • 21 reacties
  • 165 keer bekeken

relaas:

  • 23 okt vrijdagmiddag storing gemeld, totaal geen signaal
  • 26 okt maandagmiddag laat monteur in patchkast in Bleiswijk wisseling gemaakt (onze aansluiting zat op een ander adres (!)
  • 28 okt woensdag ochtend wederom totaal geen signaal, 's middags maar eens gebeld; monteur gaat terugbellen wordt verteld 
  • 29 okt donderdag 2x gebeld; monteur gaat terugbellen wordt verteld
  • 30 okt vrijdagochtend gebeld; monteur gaat terugbellen wordt verteld (heb het gevoel nu al dat dit over het weekend wordt getild; inmiddels 6 dagen (!)  zonder signaal dus thuiswerken is nu onmogelijk, ook geen radio of televisie

Waar kan ik dit escaleren zodat ik nu direct door storingsmonteur word gebeld en ook word geholpen voordat het weekend is ??

Mijn geloofwaardigheid in KPN daalt met rasse schreden...


Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, gebruik dan de zoekfunctie van de Community of stel je vraag in een nieuw topic.

21 reacties

Reputatie 7
Badge +20

Hallo @Harry-W Dat klinkt bepaald niet goed. We gaan in elk geval met je meekijken. Zou je jouw KPN Forum profiel willen voorzien van de naam van de contractant, je postcode / huisnummer, je mobiele nummer en je klantnummer? (Uiteraard zijn je gegevens alleen zichtbaar voor jou en de Moderators.) Laat je het weten als je dit gedaan hebt?

beste Bart,

mijn profiel is zojuist aangevuld. ik ontvang graag je update.

mvrgr

Harry

Reputatie 7
Badge +21

Bedankt voor het achterlaten van jouw gegevens. Ik heb geprobeerd om vanuit hier te achterhalen wat er precies aan de hand is, helaas is mij dat niet gelukt.  Ik zie dat er inmiddels voor morgenmiddag een afspraak met één van onze monteurs is ingepland. Ik ga er vanuit dat deze monteur het probleem morgen verhelpt zodat je weer thuis aan het werk kan. Laat je ons weten hoe het afloopt?

beste Vikash, Bart,

monteur zojuist langs geweest:

vorige monteur had de kabels niet juist gepatched (naar de oude omgeving in plaats van de nieuwe in verband met hussel 200/200).

snelheid gecontroleerd:

upload 200

download rond 100 (dus 100 te laag) 

monteur (Richard TK0000027763984) nog in patchkast gezocht maar komt niet verder dan 100 download; hij heeft deze ticket afgesloten en ‘doorgezet’ naar backoffice die mij later gaat benaderen.

voor nu heb ik dus wel signaal, maar wel de helft van de betaalde snelheid en wanneer dit opgelost is kon Richard niet aangeven.

nu dus wachten op meer snelheid en hopen dat het intussen niet weer uitvalt…

mvg,

Harry Wessels

nog een aantal keer KPN speedtest uitgevoerd:

komt nu niet veel verder meer dan 30 Mbps, zowel upload als download

kortom zo stabiel als een rietje

hoop dat KPN snel met resultaten op de proppen komt na zoveel dagen geen signaal en nu een halve (of eigenlijk nog mindere) oplossing

misschien verhuizen naar andere provider die wel stabiliteit kan garanderen ??

 

Reputatie 7
Badge +21

Wat goed om te lezen dat je weer gebruik kan maken van internet. Je geeft aan dat jouw download snelheid nog niet gehaald kan worden. Dit is een bekend probleem en is op dit moment in onderzoek. Zie onderstaand topic. Zoals ik het bekijk is jouw profiel nog niet aangepast. Ik zal dit voor jouw doorzetten naar onze specialisten zodat zij hiermee bezig kunnen. Ik hoop dat jouw download snelheid snel wordt opgeschroefd naar 200 Mbit/s.

Download snelheid lager dan upload snelheid, na aanpassen van het abonnement [In onderzoek]

 

beste Vikash,

dank voor je snelle reactie, ik hoop dat er dan ook snel resultaat te zien is.

daarnaast - ik weet niet of ik hiervoor bij jou bij het goede adres ben:
wat gaat KPN doen om de afgelopen dagen (van totaal geen signaal, 2 personen niet kunnen thuiswerken en daardoor extra reisdagen en parkeerkosten en opgenomen vrije dagen voor het langskomen van de monteur) te compenseren en welke extra goodwill wordt daarnaast getoond ?

mvg,

Harry

 

Reputatie 7
Badge +21

Graag gedaan en daar ga ik wel vanuit. Op het moment dat deze storing is verholpen kan je op de pagina “Vergoeding bij een netwerkstoring” terecht om een vergoeding aan te vragen voor de dagen dat je geen gebruik hebt kunnen maken van onze diensten. 

wederom dank voor de info :)

Harry

Reputatie 7
Badge +21

Graag gedaan! :blush:

03-11-2020

voor de volledigheid vandaag nog een aantal keer KPN speedtest uitgevoerd:

komt bij beide, zowel upload als download, niet veel verder dan 30 Mbps

Harry

03-11-2020 15:00

nu zelfs zo dat speedtest zelf amper wil opstarten, kan je begrijpen dat thuiswerken (met z'n tweeën) bijna niet meer te doen is

ik hoop nu toch echt snel geholpen te worden

zoals de titel al vermeldt: mijn geloofwaardigheid in KPN is nu bijna helemaal zoek !

telefoontje naar KPN 0800-0402 leert:

nieuwe ticket BackOffice  - CC0000018310972 - staat geregistreerd.

ben benieuwd of ook deze ticket over het weekend heen gaat…

Harry

Reputatie 7
Badge +21

Bedankt voor deze update. Jammer dat het probleem nog steeds niet is verholpen. Ik ga ervan uit dat jouw (trage) verbinding nog wel werkt, toch? 

beste Vikash,

ik heb inderdaad nog verbinding, maar net nog gekeken: upload 18 Mbps, download 2 Mbps, niet echt om vrolijk van te worden.

met twee thuiswerkers en vele tele-calls ben ik maar gestopt met mijn werk zodat mijn vrouw in ieder geval nog vooruit kan.

kan backoffice niet op een of andere wijze aangespoord worden?

Harry

 

Reputatie 7
Badge +21

Dat is inderdaad niet voldoende om met z'n tweeën thuis te kunnen werken . Ik had dit eerder al doorgezet naar een achterliggende afdeling. Gisteren kreeg ik een reactie daarop. “Momenteel wordt er al gekeken naar de mogelijkheid om jouw poort te corrigeren”. Mijn collega's zijn er dus mee bezig. Ik begrijp dat het vanuit jouw kant niet snel genoeg gaat, maar helaas moeten we dit wel afwachten. 

beste Vikash,

dank voor de update :thumbsup_tone1:

05-11-2020
zojuist nog een aantal keer KPN speedtest uitgevoerd:

wel verbinding gelukkig maar komt bij beide, zowel upload als download, nog niet veel verder dan 30 Mbps...

Reputatie 7
Badge +21

Ik zie dat er contact met jou is opgenomen en dat jouw verbinding nu weer goed is. Klopt dat?

beste Vakesh,

verbinding is nu zoals het hoort :grinning:

Harry

Reputatie 7
Badge +21

Wat goed om te lezen dat het nu weer goed functioneert. :blush: