Beantwoord

Geluidsoverlast brommemde verdeelkast

  • 17 July 2020
  • 16 reacties
  • 184 keer bekeken

Er staat nog niet zo heel lang een KPN verdeelkast in de St Mariastraat te Rotterdam. Deze geeft sinds kort een laag, brommend geluid dat tot in mijn slaapkamer zeer goed hoorbaar is (met alle ramen met driedubbelglas dicht). Ik kan er niet van slapen, oordoppen helpen niet. Kan er iets aan gedaan worden?

Dit is de locatie:

https://urldefense.proofpoint.com/v2/url?u=https-3A__maps.app.goo.gl_1XxVdgnoYSyjvXRV6&d=DwMFaQ&c=XYzUhXBD2cD-CornpT4QE19xOJBbRy-TBPLK0X9U2o8&r=qMFLfBdCv90qwg2Lq9xqtWXFx_RVTI3JG6i7LQPm9EI&m=oBUEpAHnaw5bGb2QU4cPHqhACpIDzRynvXzr5oOBRk4&s=0gfHW1dM5DteiHdd4n-Uv91R7gBotwTLQ_HIznbYhzg&e=

 

icon

Beste antwoord door Maja van KPN 21 July 2020, 14:51

Bekijk origineel

Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, gebruik dan de zoekfunctie van de Community of stel je vraag in een nieuw topic.

16 reacties

Graag mijn forum account verwijderen en mijn berichten ook of deze anonimiseren.

 

*Admin: topic samengevoegd met bestaand topic

Reputatie 7
Badge +20

Hi @Mariastraat  , het is op het moment vrij druk op het forum, waardoor we nu pas aan je topic toekomen, waarvoor mijn excuus. Ik hoor graag hoe ik je het best kan helpen, zou je willen dat we je account verwijderen of dat we aan de slag gaan met het brommende geluid van de verdeelkast?

Ik wil uiteraard graag dat jullie aan de gang gaan met het brommende geluid. Maar ik wil niet dat mijn naam zichtbaar is. Dus kan je mijn profielnaam aanpassen naar Mariastraat? En zorgen dat mijn naam niet bij mijn berichten staat? Dank! 

En ook dat in jouw bericht dat @*** niet met zichtbaar is. 

Reputatie 7
Badge +20

Ik heb je naam aangepast @Mariastraat en de vorige naam overal verwijderd :slight_smile:

Ook heb ik een melding aangemaakt voor de beheerders van de straatkasten, het kan wel een poosje duren voordat één van ons daar iets van hoort. Zullen we afspreken dat we elkaar op de hoogte houden?

Bedankt 

Ik wacht een reactie over de brommende kast af.

Reputatie 7
Badge +20

Heb je al iets gehoord hierover @Mariastraat? Ben benieuwd!

Reputatie 7
Badge +19

Hi @Mariastraat, Maja heeft vakantie, daarom reageer ik in jouw topic. Ik hoop dat geen bericht goed bericht is, en dat je inmiddels meer hebt gehoord. We horen graag hoe het afgelopen is, laat het ook vooral weten als we je hier nog mee kunnen helpen.

Nee ik heb helaas nog niks gehoord.

Reputatie 7
Badge +19

@Mariastraat Dat is niet fijn. Naast de melding die Maja al voor je doorgezet heeft doe ik opnieuw navraag bij de Technische Dienst, om te kijken of er andere of snellere manieren zijn om dit te verhelpen. Ik kom erop terug zo gauw ik iets heb gehoord. Als je zelf in de tussentijd iets hoort, hoor ik het graag van je!

Reputatie 7
Badge +19

Goedemorgen @Mariastraat, ik heb een update gehad van onze Technische Dienst. De kast is al wel nagekeken en er is onderhoud gepleegd, maar het resultaat is inderdaad nog niet zoals het zou moeten, dat geven zij zelf ook bij mij aan. De ventilatie van de kast gaat vervangen worden. Ik weet nu nog niet wanneer dit gebeuren gaat, ik heb ze gevraagd om me op de hoogte te houden hiervan. Zo gauw ik hier iets over hoor, laat ik het je meteen weten. En voor nu alvast een fijn weekend toegewenst!

Dag Akexa,

 

Ik heb de indruk dat er is gekeken bij een andere kast in de St Mariastraat. Het gaat om de kast net om de hoek bij Karaokebar Fame (Nieuwe Binnenweg 99). Kan dit worden nagegaan?

 

Groet

Reputatie 7
Badge +19

@Mariastraat Ik vraag het voor je na bij de specialisten, ik heb het zojuist naar ze doorgezet. Zo gauw ik iets hoor, dan hoor je van me!

Reputatie 7
Badge +19

Hi @Mariastraat, dit is de kast waar ze bij gekeken hebben en waar nog onderhoud voor gepland staat. Ik stuur voor de zekerheid een foto van de kast mee, die de monteur gemaakt heeft. Is dit de kast die je bedoelt?
 

 

Nee dat is niet de kast waar het omgaat! In mijn eerste bericht heb ik de juiste locatie meegestuurd als een Google Maps link. Zie verder de omschrijving vd locatie in mijn vorige mail.

Reputatie 7
Badge +19

@Mariastraat Fijn dat je het zo snel laat weten. Dat is niet handig natuurlijk.. Ik zie dat Maja de locatie wel meegestuurd had, ik heb het meteen teruggekoppeld aan de specialist en de locatie opnieuw meegestuurd. Ik hou je op de hoogte.

Reputatie 7
Badge +19

@Mariastraat Ik ben nog voor je bezig, ik heb alleen nog geen nieuws. Er zit ook nog een kans in dat het geen kast van ons is. Hoe staat het er bij jou nu voor? Ik laat het je weten zo gauw ik iets hoor.