Beantwoord

Hoe kan ik inloggen op Experia Box?

  • 5 August 2021
  • 4 reacties
  • 2904 keer bekeken

Weet iemand hoe je kan inloggen op je router experiabox?

 

icon

Beste antwoord door NHendriks 5 August 2021, 21:26

Bekijk origineel

Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, gebruik dan de zoekfunctie van de Community of stel je vraag in een nieuw topic.

4 reacties

Reputatie 7
Badge +11

Als het een V10 of eerder betreft ga je naar http://192.168.2.254, met een V10a of Box12 ga je naar https://mijnmodem.kpn. Inloggen doe je door het wachtwoord wat op de achterkant staat in te voeren. Bij de V10 is het standaard wachtwoord leeg en kun je direct op ‘inloggen’ klikken’. Je zal direct daarna gevraagd worden zelf een wachtwoord aan te maken.

 

Als je de Box12 hebt raad ik aan om de QR-code op de achterkant van het modem te scannen, er zitten soms vreemde leestekens in dat wachtwoord en op de sticker staat het er nogal klein.

Dankjewel het is gelukt.

 

Mij lukt het niet in te loggen bij de EB V10 met de standaard wachtwoorden. Kan ik nog wat anders doen dan compleet resetten ajb?

Reputatie 7
Badge +21

Hallo @Wayman , bij de v10 (zonder A) is het standaard wachtwoord ‘leeg’. Als dat niet werkt is het wachtwoord al gewijzigd. Weet je dat niet (meer) dan is een harde reset inderdaad de enige weg. Dan is het wachtwoord weer ‘leeg’, de eerste keer.