Beantwoord

Kan IP-adres niet ophalen

  • 17 July 2020
  • 7 reacties
  • 2507 keer bekeken

Meerdere keren per dag moeten we de router van KPN herstarten en/of resetten. Dit ivm dat hij het ip adres niet kan ophalen.

 

Dit is zeer vervelend.  We hebben 3 wifi draadloze punten.

 

Kan dit opgelost worden?

icon

Beste antwoord door Natasja 23 July 2020, 15:19

Bekijk origineel

7 reacties

Reputatie 6
Badge +9

Dag @Celliesp. Van harte welkom hier. Vaak worden de meldingen die je krijgt veroorzaakt doordat het systeem dat de IP-adressen uitdeelt vanuit de Experia Box dan wat kuren vertoont. Dat gebeurt sporadisch. Bestaande verbindingen blijven werken, maar het systeem heeft dan “geen zin” om nieuwe apparaten te verbinden. Een herstart van je modem lost dit vaak op. Als het vaker gebeurt, is er meer aan de hand. 

Ik heb een aantal vragen om de situatie duidelijk te krijgen. Ervaar je dit probleem op één of meerdere apparaten? Wat voor apparaten zijn er allemaal aangesloten op je Experia Box? Van welke WiFi-versterkers maak je gebruik? En heb je ook de netwerk settings gereset zoals @wjb in dit topic beschrijft? Daarnaast ben ik nog benieuwd of je verbinding wel stabiel is als je een PC/laptop rechtstreeks met een kabel aansluit op je modem.

Zou je verder nog je profiel aan kunnen vullen met je postcode/huisnummer, klantnummer, geboortedatum en de naam van de contracthouder? Geef me een seintje als je dit hebt gedaan. 

Ik heb contact gehad ney jullie en er komt binnenkort een specialist kijken. Monteur zou dat regelen nl

 

Wacht dat even af

Reputatie 6
Badge +9

Hallo @Celliesp. Duidelijk. Ik ben benieuwd wat er uit het monteursbezoek naar voren komt. :slight_smile:

Nou nog niks helaas.  Boven geen wifi met nu de nieuwer router er staat.  

Dus echt blij ben ik niet met kpn

Reputatie 6
Badge +9

Dat vind ik jammer om te lezen, @Celliesp. Ik wil best met je meedenken, maar dan heb ik wel echt meer informatie van je nodig. Wat waren de bevindingen van de monteur? Wat is er precies besproken? En staat er al een afspraak ingepland met de specialist?

 

 

Dit is zeer vervelend.  We hebben 3 wifi draadloze punten.

 

 

Wat zijn dat, super wifi’s of stroomdraadadapters (van KPN hebben de laatste geen wifi).  KPN noemt dat draadloos, waarschijnlijk omdat ze met draad nog steeds aan telefoondraad denken.

 

Reputatie 6
Badge +9

Hallo @Celliesp. Ik zie dat je niet meer hebt gereageerd. Ik hoop dat dit betekent dat je inmiddels via een andere weg geholpen bent. Als je nog andere vragen hebt, stel die dan gerust.

Reageer