Beantwoord

Last van internet haperingen

  • 31 October 2020
  • 3 reacties
  • 53 keer bekeken

Ik heb al een tijdje last van haperingen in mijn internet. Als ik een speedtest doe heb ik goede resultaten. (https://www.speedtest.net/result/10342213180) Het internet is over het algemeen goed maar ik heb om de 10 seconden een hapering. Ik heb mijn default gateway getest qua packets en dit was het resultaat. Hierin kun je duidelijk zien dat ik om de zoveel tijd omhoog schiet naar 150+ ms. Dit is zeer hinderlijk in het spelen van games en dit is al een tijdje aan de gang. Ik zit aangesloten op een TP link extender en hiervan uit maak ik gebruik van Ethernet. Behalve dat ik last heb van deze spikes is het internet goed. Dit is al een tijdje aan de gang, ik heb een aantal dingen geprobeerd: DNS geflushed, network gereset, van wifi channel veranderd, ethernet cable vervangen. Ik ben een beetje radeloos, zou iemand mij hierbij kunnen verhelpen? p.s Wij hebben de nieuwste experia box. 

 

icon

Beste antwoord door Bart van KPN 5 November 2020, 21:00

Bekijk origineel

Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, gebruik dan de zoekfunctie van de Community of stel je vraag in een nieuw topic.

3 reacties

Ik ben erachter gekomen dat ik last heb van bufferbloat. http://www.dslreports.com/speedtest/66130038

 

Ik zou geen idee hebben hoe ik dit moet verhelpen. Zou iemand mij hierbij kunnen assisteren?

Reputatie 7
Badge +20

Hoi @Corné Schouten, ik snap dat de haperingen heel irritant. zijn. Heb je ook getest hoe het gaat als je rechtstreeks met een kabel op de Experia Box verbonden bent? 

Reputatie 7
Badge +20

Ik heb geen reactie meer gezien, ik ga er daarom vanuit dat het opgelost is.Â