Beantwoord

Problemen met de Wifi Manager

  • 3 March 2020
  • 10 reacties
  • 739 keer bekeken

WiFi manager zegt alle benodigde info niet kunnen ophalen…..?

icon

Beste antwoord door Ron van KPN 5 March 2020, 08:06

Bekijk origineel

10 reacties

Reputatie 7
Badge +24

Bent u verbonden via WiFi? En niet via 4G?

Ja via wifi

Badge +19

En u bent toevallig niet begonnen op zolder met de wifimanager?https://www.kpn.com/internet/wifi/tuner.htm#/login

Haha nope, beg grond

Reputatie 7
Badge +24

Heeft u nog andere wifi toegangspunten? Accespoints? Google Home? Apple Airport? Range extender? Hotspot op de laptop? Alles uitzetten, loskoppelen en nogmaals proberen.

Reputatie 6
Badge +10

Hi @Furtje, welkom op het forum.

Als je de Wifi Manager opent en je krijgt de melding dat de benodigde informatie niet opgehaald kan worden, dan kan het zijn dat het Thuis abonnement nog niet is gekoppeld aan de KPN ID. Zou je dit kunnen controleren en laten weten of dit er voor heeft gezorgd dat je de Wifi Manager hebt kunnen doorlopen?

Hallo @Furtje en als je toevallig Telfort-klant bent kun je niet van die dienst gebruik maken, is voorbehouden aan KPN-klanten.

 

@JanD je hebt gelijk….dacht dat alles al was overgenomen door kpn maar tot nu toe alleen mobiel. Iedereen bedankt voor het meedenken!!

@JanD je hebt gelijk….dacht dat alles al was overgenomen door kpn maar tot nu toe alleen mobiel. Iedereen bedankt voor het meedenken!!

Hallo @Furtje , ook als het thuisabo in de loop van dit jaar door KPN is overgenomen kun je er als Telfort klant nog geen gebruik van maken,dan moet je echt overstappen naar het echte KPN, helaas.

 

Reputatie 6
Badge +10

Goedemorgen @Furtje, we zijn inderdaad druk bezig om onze krachten te bundelen met die van Telfort. Daarom zijn sinds 26 januari de mobiele abonnementen overgezet van Telfort naar KPN. De Telfort Thuis abonnementen volgen later dit jaar, zoals @JanD  aangeeft. Zodra hier meer over bekend is, wordt dit direct gecommuniceerd. 

Omdat de Telfort Thuis abonnementen nog onder de Telfort vlag hangen, is het niet mogelijk om deze te koppelen aan een KPN ID, waardoor de Wifi Manager ook niet te gebruiken is.

Wanneer je vragen hebt over het Telfort Thuis abonnement, kun je tot de overzetting, contact opnemen met mijn collega's van Telfort. Je kunt hen telefonisch, op werkdagen tussen 09.00 en 21.00 uur en op zaterdag tussen 10.00 en 17.00 uur bereiken via 0900-9596 (gebruikelijke belkosten).Ook zijn ze bereikbaar via Facebook en Twitter en kun je hen ook op het forum bereiken. 

Reageer