Sinds paar weken traag internet in buitengebied

  • 23 March 2022
  • 4 reacties
  • 68 keer bekeken

Sinds een paar weken is de snelheid van het internet bij ons in het buitengebied aanzienlijk afgenomen (en ook erg instabiel geworden, soms helemaal geen verbinding). Niets aan de set-up verandert (4G buitengebied modem en Experia 10A). Af en toe een rood lampje op de Experia box

Iemand ideeën?


Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, gebruik dan de zoekfunctie van de Community of stel je vraag in een nieuw topic.

4 reacties

Reputatie 7
Badge +9

@Mulders48 wanneer er op de Experiabox zo af en toe een rood lampje gaat branden is een slecht teken. Weet je ook toevallig welk rood lampje gaat branden. Ik zou bellen met de klantenservice van KPN 0800-0402 (gratis). Zij kunnen dan controleren of er iets aan de hand is. 

Reputatie 7

Hoi @Mulders48, welkom bij ons op het forum. Rode lampjes zijn over het algemeen niet goed inderdaad! Heb je daar al contact over gehad zoals Hoopvol voorstelt? 

Een volledig reset gedaan..nu een week stabiel...snelheid nog steeds ondermaats..maar geen rode lampjes meer 

Reputatie 7

Geen rode lampjes meer is goed nieuws, maar dat de snelheid er nog niet lijkt te zijn is minder. Welke snelheid haal je precies, via een bekabeld aangesloten computer? En welke snelheid zit er bij het abonnement wat je hebt?

Was het in de afgelopen week ook al gelukt om contact te hebben met het nummer dat Hoopvol noemde?