Vraag

slechte wifi bij Teams/Meet

  • 9 December 2020
  • 3 reacties
  • 79 keer bekeken

Wij hebben in de meterkast beneden een Experiabox v10 en op de middenverdieping en zolderverdieping beiden een wifi versterker van KPN (staande vierkante met afgeronde hoeken) gekoppeld aan de (tv)verbindingsset adapters (stekkers met 3 lampjes).

In het hele huis is de verbinding prima om te mailen etc. Echter wanneer we op de middenverdieping inloggen in Teams of Meet, dan verandert de wifi van 5 naar 3 streepjes en valt de verbinding steeds weg. 

Welke alternatieven zijn er? Garandeert Superwifi wel goede wifi op alle punten in huis. Nu hebben we voor goede wifi 2 extra versterkers. Zou dat met Superwifi ook nodig zijn?

 

Alvast bedankt voor het meedenken. 


Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, gebruik dan de zoekfunctie van de Community of stel je vraag in een nieuw topic.

3 reacties

Hallo @MarianneND , het enig goede alternatief voor zakelijk werken is bekabeld werken.

Het zwakke punt hier is hoogstwaarschijnlijk die verbindingssetadapters die een netwerkkabel nabootsen via het stroomnetwerk.

De superwifi’s gaan dat niet oplossen', zonde van het geld.

Zijn de wifiversterkers de witte of de zwarte?

 

 

Badge +19

Je kunt natuurlijk zo door blijven tobben maar het kan ook veel beter. Zorg voor een kabel naar de 1ste en 2de etage. Zet daar een wifi versterker neer. Het kost wat moeite maar je hebt ontzettend veel plezier van.

@JanD het gaat om de witte. Ze zijn nu niet meer verkrijgbaar.

 

Beiden bedankt voor de reactie! We gaan kijken of we kabels naar boven kunnen doortrekken!

 

Groet