Beantwoord

Van Telfort naar KPN

  • 29 October 2020
  • 2 reacties
  • 44 keer bekeken

Ben jaren lang klant bij Telfort geweest . Nu is alles over gegaan maar kpn . Wij hadden geen keus , maar krijgen wij als nieuwe klant nu b kpn dan nu ook geen WiFi versterker kado. Krijgen nu toch de gene die een abonnement bij jullie afsluiten ook . 
hoor graag van u 

mer vr. Gr. 
Esther Bruins

icon

Beste antwoord door Jasper van KPN 3 November 2020, 14:32

Bekijk origineel

Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, gebruik dan de zoekfunctie van de Community of stel je vraag in een nieuw topic.

2 reacties

Reputatie 7

Welkom bij ons op het forum @ethebr. Telfort gaat inderdaad samen met ons, we gaan samen verder. Jouw Telfort abonnement wordt daarbij overgezet naar KPN, waardoor je geen nieuwe klant bent. Je behoudt het abonnement, de prijs en de voorwaarden die je ook bij Telfort had.

Bij Telfort had je geen mogelijkheid om de servicetools op onze website te gebruiken, die zijn nu wel beschikbaar geworden. Ook kan je naar een KPN Winkel in de buurt gaan, om een chocolaatje als welkom op te halen.

Wij zijn ook als (jarenlange tevreden) Telfort klant nu ook KPN klant.
Ik heb de KPN app geinstalleerd en de wifi getest, we konden 2 experia wifiversterkers gratis krijgen om het signaal te verbeteren.
Wel bedraad, maar het werkt super.
Eind van de maand loopt onze contractperiode van Telfort af, elk jaar mooi nieuw aanbod, maar dat doet KPN dan weer niet helaas, we zijn weer duurder uit. Beetje jammer,