Beantwoord

Verhuizing doorgeven Internet en tv

  • 27 December 2019
  • 2 reacties
  • 56 keer bekeken

Hallo, ik ben verhuisd en wacht op mijn Internet. Via de telefoon is 30 december afgesproken. Ik heb echter geen bevestiging ontvangen, ik zie niets in mijn KPN. Ik probeer jullie te bereiken via chat en bellen, maar niks werkt. Jullie zijn de duurste provider, maar het serviceniveau is niet zo goed als het geweest is. Laatste kans nu..

Admin: titel aangepast i.v.m. vindbaarheid

icon

Beste antwoord door Nadia 27 December 2019, 09:56

Bekijk origineel

2 reacties

Reputatie 7
Badge +28

Een vraag kun je via internet, het forum, per chat of telefonisch (0800-0402) stellen.

 

Internet

https://www.kpn.com/service/klacht-of-vraag-indienen.htm  

Per chat : 

https://www.kpn.com/service.htm

 

Via dit forum: 

Kennelijk ga je hier in het forum voor jouw laatste kans. Je kunt dan hier in dit topic jouw vraag omschrijven, Een KPN moderator  komt hier ook langs. Zou je het Forum profiel  willen aanvullen met naam, postcode + huisnummer en klantnummer? Deze gegevens zijn alleen zichtbaar voor jou en KPN moderators. En geef hier even een seintje wanneer dit gedaan is.

 

 

 

Reputatie 7

Hallo @200000018855208, welkom op het KPN forum. Heel vervelend dat je geen contact met ons krijgt. We helpen je hier graag een eindje op weg. Je geeft aan dat je bent verhuisd, en dat je maandag (30 december) hebt afgesproken om je verbinding op te leveren. Maar daarover heb je geen bevestiging gehad? Ook kun je hierover niks terugvinden in MijnKPN. Dat is geen goed teken!  

Via deze online tool : Volg de status van je bestelling of verhuizing vind je de leverdatum van je verhuisorder. Staat het er niet tussen? Neem dan spoedig contact met ons op: Verhuizen TV, Internet en bellen via de chatbot kom je meteen bij de juiste medewerker terecht. Succes! 

Reageer