Beantwoord

Verhuizing doorgeven vóór aansluiting nieuwbouw

  • 25 March 2022
  • 4 reacties
  • 68 keer bekeken

Ik heb een nieuw appartement waar pas rond 4-7 april aansluitingen worden gelegd voor het internet. Is het mogelijk een verhuizing door te geven voor die datum terwijl er bij KPN nog geen aansluitingen bekend zijn? Heb dit aangevraagd maar kreeg een mail terug dat er nog geen aansluiting ligt in het pand dus dat de verhuizing van de internet diensten niet door kon gaan.

icon

Beste antwoord door Noordzee 25 March 2022, 15:16

Bekijk origineel

Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, gebruik dan de zoekfunctie van de Community of stel je vraag in een nieuw topic.

4 reacties

Reputatie 7
Badge +28

Hallo @DnBaas ,

Je zult moeten wachten totdat de aansluiting gereed is. Vanaf dat moment kun je jouw internet verhuizen naar jouw nieuwe adres. 

Ik adviseer je om telefonisch contact opnemen via 0800-0402 met onze klantenservice. Via die weg heb je rechtstreeks contact en kan de telefonische klantenservice daar overleggen met de speciale Verhuisdesk. 

Reputatie 7
Badge +30

Beste @DnBaas, welkom! Het klopt helemaal wat Noordzee zegt: heb je inmiddels telefonisch contact met ons opgenomen?

Reputatie 7
Badge +24

Maar ... als de verhuizing wel eerder plaats vindt? Moet dan het abonnement op het oude adres blijven? Soms geen probleem, maar mogelijk krijgt dat oude adres ook weer nieuwe bewoners die een KPN abonnement af willen sluiten. 

Reputatie 7
Badge +30

Hele goede vraag, Nick. In dat soort gevallen kan je gebruik maken van een Tijdelijk Pakket. Ook daar kunnen de collega's van de Verhuisdesk klanten over informeren.