Vermelding huisnummer in online gidsen

  • 18 February 2021
  • 2 reacties
  • 19 keer bekeken

Reputatie 7
Badge +9

@Rob Mijn nieuwe buurman heeft een beetje hetzelfde probleem. Hij is onlangs verhuisd naar een woning met als huisnummer 6 H, maar op de website www.detelefoongids.nl en bij de informatiediensten staat het huisnummer zonder de toevoeging vermeld. Hoe kan hij het juiste adres laten vermelden?

Piet.

 

*Admin: reactie afgesplitst, eigen topic aangemaakt.


Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, gebruik dan de zoekfunctie van de Community of stel je vraag in een nieuw topic.

2 reacties

Reputatie 2
Badge

Hallo @P.J.M. van der Vooren , Bedankt voor je vraag. 

Je nieuwe buurman kan zijn gegevens checken via de website https://www.mijnnummervermelding.nl/ Als zijn adresgegevens daar niet juist genoteerd staan dan kan je buurman contact opnemen met onze Klantenservice via 0800-0402. De abonnee- informatie en toestemming over de nummervermelding, die ook op mijnnummervermelding.nl staat, wordt gebruikt door aanbieders van telefoongidsen, inlichtingen- en online gidsen op internet. KPN is verantwoordelijk voor het aanleveren van de juiste abonnee-informatie van de KPN klanten. Zijn de gegevens wel juist op mijnnnummervermelding.nl maar niet in de telefoongids of online gids dan kan je buurman contact op te nemen met de aanbieder van de telefoongids of online gids.

 

Reputatie 2
Badge

We hebben niets meer van je gehoord dus ga ik ervan uit dat je vraag is beantwoord. Anders weet je ons te vinden!