Beantwoord

WiFi slechter sinds overgang van Telfort naar KPN

  • 3 December 2020
  • 8 reacties
  • 59 keer bekeken

Hoe kan het dat het wifi bereik in huis zeer slecht is,en dat de tv elke week wel 2 maal moet herstarten.En dit alles nadat Telfort overging naar KPN .Bij Telfort was het perfect nu is het bagger.

 

Admin: titel aangepast i.v.m. volledigheid en topic verplaatst naar juiste categorie

icon

Beste antwoord door Jasper van KPN 7 December 2020, 14:40

Bekijk origineel

Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, gebruik dan de zoekfunctie van de Community of stel je vraag in een nieuw topic.

8 reacties

Ik heb de Fritz repeater 2400 besteld voor een beter wifi in huis hoe deze nu aan te sluiten.Heb een modum van Telfort nu dus kon.

 

Admin: tweede topic samengevoegd met je bestaande topic

Hallo @Hanspeels , dat staat beschreven in de handleiding van de repeater.

Niet dus lukt niet ,kpn ook gebeld beter niet kunnen doen totale onkunde heerst er daar weten niks.Eentje kende het hele apparaat niet eens ,het staat op de eigen website bij wifi oplossingen .Ze verkopen het zelf.:disappointed: moedeloos wordt je ervan .

Hallo @Hanspeels , zit er geen handleiding bij dan?

Anders even de website van AVM raadplegen:

https://nl.avm.de/pers/persinformatie/2020/02/avm-introduceert-fritzrepeater-2400-voor-een-supersterk-en-stabiel-mesh-wifi-netwerk/

Succes.

 

Reputatie 7

Hallo @Hanspeels, welkom bij ons op het forum. De overzetting van Telfort naar KPN is alleen nog maar administratief geweest, technisch is er niets veranderd. Alleen als je zelf iets hebt gewijzigd in het abonnement ben je technisch overgezet. Welk modem heb je van ons? Heb je de WiFi Manager op onze website al eens gedaan? Die helpt je met het instellen van het netwerk en geeft aan het einde suggesties als dat niet lukt.

Reputatie 7

We hebben geen reactie meer van je gezien @Hanspeels, ik ga er vanuit dat dat betekent dat het gelukt is met bovenstaande reacties. Als we nog iets voor je kunnen doen weet je ons te vinden.

Ja denk het wel stap ver naar Ziggo.

Reputatie 7
Badge +24

Hallo @Hanspeels , zit er geen handleiding bij dan?

Anders even de website van AVM raadplegen:

https://nl.avm.de/pers/persinformatie/2020/02/avm-introduceert-fritzrepeater-2400-voor-een-supersterk-en-stabiel-mesh-wifi-netwerk/

Succes.

Dit ding zal best werken, maar hij zal wel zn eigen netwerk uitzenden. 

En eenmaal verbonden met een FRITZ!Box, ontvangt hij automatisch alle relevante instellingen, zoals de netwerknaam (SSID), het netwerkwachtwoord en instellingen voor het gastennetwerk.

Dit werkt dus alleen in combinatie met een fritzbox. Niet bij een Experiabox. Dat moet je wel ff beseffen.