Beantwoord

Spotify op meerdere apparaten tegelijk luisteren?

  • 19 februari 2018
  • 10 reacties
  • 87981 keer bekeken

Hoi,
In huis is het steeds ruzie als de een op spotify muziek luisterde dat de ander niet kan luisteren. Is er een mogelijkheid dat we allemaal tegelijk muziek kunnen luisteren
Ik kan dit nergens terug vinden

Admin: titel van je bericht aangevuld en bericht naar juiste board verplaatst
icon

Beste antwoord door Paul_ 20 februari 2018, 16:21

Welkom @Danikki, leuk dat je hier je vraag stelt. @Dennisk76 legt het al goed uit zie ik. Met 1 Spotify account kan dus niet op meerdere apparaten tegelijk geluisterd worden. Daarvoor heb je dan wel meerdere accounts nodig en dat kan inderdaad via Spotify Family. 
 

Bekijk origineel

10 reacties

Reputatie 5
Badge +6
Helaas is dit met het account van KPN niet mogelijk. Ik adviseer je om een spotify family account te nemen via Spotify zelf. Dit kost 14,99 per maand. Helaas biedt KPN deze niet aan.
Als je het zo snel als mogelijk wilt opzeggen dan raad ik je aan om even naar KPN klantenservice te bellen.
Zij zorgen dan dat het opgezegd wordt waardoor je vanuit je huidige account de mogelijkheid hebt om family aan te vragen bij Spotify zelf.

OF er nog een maand opzegtermijn op zit weet ik verder niet. Vergeet hier niet naar te vragen bij het opzeggen.
Reputatie 7
Badge +24

Welkom @Danikki, leuk dat je hier je vraag stelt. @Dennisk76 legt het al goed uit zie ik. Met 1 Spotify account kan dus niet op meerdere apparaten tegelijk geluisterd worden. Daarvoor heb je dan wel meerdere accounts nodig en dat kan inderdaad via Spotify Family. 
 

Reputatie 7
Badge +24
We hebben niets meer van je gehoord @Danikki dus ga ik ervan uit dat je vraag is beantwoord. Anders weet je ons te vinden!
Zou mooi zijn als KPN faciliteert dat je kan overstappen met alleen bijbetalen vanuit Premium naar Family.
Beetje zonde als je gratis Premium hebt, om die aan de kant te zetten en Family volledig te betalen.

Zou liever zien dat je dan € 5 bijbetaalt.
Wij hebben een sonos systeem in huis en hiermee kan je in elke kamer je eigen Spotify speellijst beluisteren. Helaas gaat het wel mis als 1 van ons buitenshuis wil luisteren. Dan wordt het in huis afgesloten.
Reputatie 7
Badge +24

Hoi @Mverk, persoonlijk niet heel bekend met die Sonos systemen maar Spotify laat het niet toe om met 1 account op meerdere apparaten tegelijk muziek te luisteren (dat systeem is daar waarschijnlijk dus een soort van uitzondering op omdat het in 1 netwerk zit). Dus als iemand buitenshuis dan Spotify aanzet (met datzelfde account), dan zal de muziek in huis inderdaad wegvallen.

 

@Dennisk76: Na de eerste maand is een extra dienst zoals Spotify dagelijks opzegbaar. Het kan wel tot een maand duren voordat het account zelf is omgezet naar 'Free'.

Wij hebben een Spotify Family abonnement. Gelijktijdig luisteren gaat niet. Leidt tot veel gedoe. Hoe krijgen wij het voor elkaar dat we separaat zonder gedoe naar Spotify kunnen luisteren?
Reputatie 7
Badge +24
Hoi @Bruggen, welkom. Met een Spotify Family abonnement zou dat probleem niet moeten hebben. Ik vermoed dat jullie allemaal op hetzelfde account inloggen, en dat is juist niet nodig bij Family. Zie ook deze pagina van Spotify: https://www.spotify.com/nl/family/
Dank voor je bericht! De pagina waarnaar je verwijst helpt me niet echt verder. Hoe kan ik de gezinsleden ieder voor zich laten inloggen op het Family account? Moet ik ze daarvoor eerst allemaal verwijderen en daarna weer aanmelden?
Reputatie 7
Badge +24
Nee, die pagina is meer algemeen inderdaad. Stap-voor-stap uitleg vind je hier: https://support.spotify.com/be-nl/account_payment_help/premium_for_family/premium-for-family/

Iedereen heeft, zodra alles goed is ingesteld, zijn eigen inloggegevens. Er is één persoon (jij vermoed ik) de beheerder. En die kan anderen uitnodigen.

Mocht de eerder genoemde pagina niet echt duidelijk zijn dan kan je deze nog bekijken:

https://www.androidplanet.nl/tips/spotify-family-familieleden-toevoegen/
https://www.iculture.nl/tips/spotify-family/

Reageer