Beantwoord

kadootje van KPN niet beschikbaar

  • 2 January 2022
  • 5 reacties
  • 135 keer bekeken

Hoi allemaal,

Net als velen met ons hebben wij een kadootje van kpn in december mogen ontvangen. Het lukt ons niet om een vouchercode te krijgen. We komen op een pagina terecht waar je een kookprogramma kunt zien of een concert/interview van Bløf. Je kunt hier niet je mailadres invullen om een kortingsvoucher te ontvangen voor een pathé film. Hebben meer mensen hier problemen mee? Vooral weet iemand hoe je dit voor elkaar krijgt? Het zou t/m 9 januari verzilverd moeten kunnen worden. Alvast bedankt!

icon

Beste antwoord door Noordzee 2 January 2022, 21:41

Bekijk origineel

Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, gebruik dan de zoekfunctie van de Community of stel je vraag in een nieuw topic.

5 reacties

Reputatie 7
Badge +28

Hallo @Den86 ,

Update 20-12-2021: De vouchers vielen in de smaak! Helaas ben je net te laat om er ook een te krijgen. Ga naar kpn.com/kadootje en selecteer →  'Blijf op de hoogte' om onze mails te ontvangen, waaronder de nieuwsbrief. Dan ben je er bij het volgende kadootje op tijd bij!

Dan hebben wij het zeker verkeerd begrepen. Wij dachten dat dit al een gekregen kadootje was en deze te activeren wanneer wij er gebruik van willen maken. Misschien handig dat er een volgende keer in staat dat de vouchers beperkt verkrijgbaar zijn. 

Reputatie 7
Badge +20

Oei wat jammer dat de voorwaarden van de voucher niet helemaal duidelijk waren @Den86 :slight_frown:

Ik zal intern even doorgeven dat dit blijkbaar niet helder genoeg uit is gelegd, waardoor jullie nu voor een nare verrassing komen te staan.

Ik vond het ook maar vaag…

Speciaal kadootje voor jou staat er dan.

Je scant de qr code en je krijgt noppes, nada, niks 😆

Reputatie 7
Badge +28

@KV74 

Voor jou helaas ook dezelfde reactie: Je bent te laat.

 

De vouchers vielen in de smaak! Helaas ben je net te laat om er ook een te krijgen. Ga naar kpn.com/kadootje en selecteer →  'Blijf op de hoogte' om onze mails te ontvangen, waaronder de nieuwsbrief. Dan ben je er bij het volgende kadootje op tijd bij!