Beantwoord

Spotify Premium omzetten naar free

  • 28 January 2024
  • 5 reacties
  • 93 keer bekeken

Ik heb vorige week mijn abonnement Spotify Premium (via KPN Thuis - gratis) op advies laten omzetten naar Free, om vervolgens via (KPN mobile - betaald) Spotify Family te nemen. Pff omslachtig maar oke. Ik heb nog steeds Spotify Premium en betaal nu ook Spotify Familie, leuk maar zolang ik Premium heb kan ik Family niet gebruiken.

icon

Beste antwoord door Erwin van KPN 30 January 2024, 13:46

Bekijk origineel

Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, gebruik dan de zoekfunctie van de Community of stel je vraag in een nieuw topic.

5 reacties

Hoi @HBGIA . Heb je ook een bevestiging ontvangen van die annulering van spotify premium? 

Nee die heb ik nog niet ontvangen.

Hoi Erwin, Nog steeds geen bevestiging ontvangen over het omzetten naar Spotify Free. Wel hier contact over gehad met KPN. Wat is de beste stap die ik kan ondernemen om het voor elkaar te krijgen.

Ook ik wil overstappen naar spotify duo .kpn heeft dit niet dus ik heb opgezegd en bevestigd gekregen .nieuwe betalingstermijn is geweest maar spotify staat nog niet op free en ik kan nu dus nog steeds niet aanmelden voor duo.?

Bij mij is uiteindelijk alles goed gekomen. Let op! het kan een maand duren voor spotify het heeft omgezet naar Free. Pas als het Free is kan je alles zonder problemen overzetten.