Hoe maak ik een nieuw KPN ID wachtwoord aan?

  • 27 July 2021
  • 2 reacties
  • 586 keer bekeken

Wij hebben een KPN ID waarin ons abonnement is opgenomen. Volgens mij is dit ******@kpnmail. (ook onze gebruikersnaam)

Het wachtwoord van deze ID weten wij niet meer. Als wij een nieuw wachtwoord voor deze ID aanvragen dienen wij dit ook via dit mailadres aan te geven. Klopt dit? 

Helaas hebben wij ook het wachtwoord niet meer van de kpnwebmail. 

Kunt u ons helpen. 

 

Admin: gegevens verwijderd i.v.m. privacy


Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, gebruik dan de zoekfunctie van de Community of stel je vraag in een nieuw topic.

2 reacties

Reputatie 7

Hoi @RJMR, welkom bij ons op het forum. Als je het wachtwoord bent vergeten voor jouw KPN ID kan je die herstellen door de stappen op deze pagina te volgen: KPN ID: wachtwoord vergeten. Daar wordt inderdaad gevraagd naar de gebruikersnaam. Het e-mailadres wat je had genoemd hebben we in je bericht verborgen i.v.m. privacy, maar die is niet in gebruik als een KPN ID.

Je bent hier nu ook ingelogd met een KPN ID (een Gmail adres), je kunt daarmee naar de Product-pagina binnen MijnKPN gaan en jouw abonnement(en) koppelen aan dit KPN ID. Dan heb je daarmee alles weer op 1 plek. Als je het Thuis abonnement via die weg ook koppelt kan je het wachtwoord van het @kpnmail.nl e-mailadres ook wijzigen zodat je weer in de Webmail kunt inloggen.

Inderdaad. Gebruik gewoon het KPN ID (xxxx@gmail.com) wat je voor dit forum gebruikt. Daar is automatisch ook een MijnKPN Account aangekoppeld, nu waarschijnlijk nog leeg.

Als je daar je producten koppelt verdwijnen ze uit een eventuele andere MijnKPN Account. Maar die lijkt er niet eens te zijn (Jasper schrijft: Het e-mailadres wat je had genoemd is niet in gebruik als een KPN ID.)