Beantwoord

Koppelen mobiel abonnement met MijnKPN lukt niet

  • 8 March 2023
  • 2 reacties
  • 100 keer bekeken

Ook bij het koppelen van een mobiel nummer wordt gevraagd om een klantnummer. We krijgen helemaal geen verificatiecode per sms.

nu al te vaak geprobeerd en dus weer een kwartier wachten. We hebben ons vaste klantnummer ingevoerd maar ook van het betreffende mobiele abonnement dat we willen koppelen. Geen van beide werkt. 
waardeloos 

 

Admin: eigen topic aangemaakt

icon

Beste antwoord door Noordzee 10 March 2023, 13:06

Bekijk origineel

Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, gebruik dan de zoekfunctie van de Community of stel je vraag in een nieuw topic.

2 reacties

Reputatie 7
Badge +17

Hi @Just G! Welkom op het forum. 

Vervelend dat het niet lukt je mobiele abonnement te koppelen. We zijn een paar dagen verder. Is het na een extra poging toch gelukt het abonnement te koppelen?

Als dat niet zo is, wil je dan nog laten weten op welke manier je het geprobeerd hebt? Of dit via de KPN ID app is, of via de MijnKPN website? 

Reputatie 7
Badge +28

Hallo @Just G ,

Heb je dit geprobeerd op de eerste dag van je abonnement?

Want dan lukt het koppelen inderdaad niet. Pas na gemiddeld twee werkdagen is de administratie aan de KPN-kant gereed, zodat jij vanaf dan het nieuwe nummer kunt koppelen aan MijnKPN. 
 

En verder mogelijk van toepassing: 

Voor het aanmelden van jouw producten voor de voordelen van KPN Compleet of Combivoordeel (dat is afhankelijk van hoe oud jouw abonnementen zijn) kun je de voordelen zelf nakijken en aanzetten. Controleer eerst of de voordelen actief zijn via MijnKPN.Â